October 29, 2011

Along's Convocation

Assalamualaikum...

hai uolllzzzzz,,,
okay,,, ari ni plak,,,
aku nk gebang2 skit psal convo along,,,

Aku n family mmg xcited tangat2 nk pi tgk along konvo...hehe...
maklumlah,,, along yg paling sulung kn...
Sumber inspirasi utk kteorg adiks2 ni...hehu...

So, adiks2.. Sila blaja rajin2. okay!!!.. (including me...Oppsss) ^_^ ~


N tada!!!!


my big family...

That's all...





October 25, 2011

Bila Kami Naek Bukit... LaLaLa

haiii uolllzzzz,,,

okay,, skg ni aku nk story2 experiences dgn classmates yg happening, kpale giler2 sume,,, Nk dijadikan citer,,, kteorg gi naek bukit... Nak tau bukit apa??? Tada!!! (Suprise la sgt kn!!!) Layan je la k...




Bukit Panorama yg terletak di Sg. Lembing.. Haaa,,, mest ada yg x tau kn,,, kt celah mana la Bukit ni,,,hehehuhu... Okay,, Bukit ni terletak 40km dr bandar kuantan... dek kerna kegigihan kami sume,,, smpai la kami kt cni.... yay!!!

Nak dijadikan cite pulak,,, lame sgt dah den x bersenam... tgk2 pi naek bukit... mmg besh,,, hahaha,,, nk kata pancit,, x de la tottally kn,,, tp skit2 je,,,,hehu... Walau bagaimanapun,,huh, sampai jugak kt puncak bukit... 

So, demi meraikan kejayaan kami,,, apa lagi,,, b'gambar sakan la,,, lebih2 agi aku n sahabat aku yg bersifat gambarholic!!,, paham2 je la kn... 

Ni la Hasilnya,,,,


Muka2 ceria weollzzzz!!!!

Muka-muki senyum!!!


Terlebih ceria suda!!!hehuhuhu

2 je la coretan aku kali ni... Tata... ^_^

October 15, 2011

Kisah Dongeng


Kisah Dongeng
Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini
Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi
(korus)
Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja
Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini
Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mood: Layan lagu2... Tibe2 je sronok m'upload lagu.... hehehe... 
Tuke tangat2 lagu ni,,, (^^)

Sajer2,,, Huu~

bila ada masa lapang ni,,, tringat kt blog yg lme x update ni,,,,hehe,,, b'sawang suda~.. biase la kn,,, sem dh stat,,, skg dh pnuh dgn kelas,,, projek lg,, quiz2,,, test2,,,, pe2 pn hadapilah dgn tenang n Chaiyok!!!!....


smpat lg upload2 gambar...hehehe... 

hatimu milikku


Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku
Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu
Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu
Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya
Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini
Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku
Aku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Dalam hidupku ini

***suke lagu ni ... mmg fenomena...=)