October 25, 2011

Bila Kami Naek Bukit... LaLaLa

haiii uolllzzzz,,,

okay,, skg ni aku nk story2 experiences dgn classmates yg happening, kpale giler2 sume,,, Nk dijadikan citer,,, kteorg gi naek bukit... Nak tau bukit apa??? Tada!!! (Suprise la sgt kn!!!) Layan je la k...




Bukit Panorama yg terletak di Sg. Lembing.. Haaa,,, mest ada yg x tau kn,,, kt celah mana la Bukit ni,,,hehehuhu... Okay,, Bukit ni terletak 40km dr bandar kuantan... dek kerna kegigihan kami sume,,, smpai la kami kt cni.... yay!!!

Nak dijadikan cite pulak,,, lame sgt dah den x bersenam... tgk2 pi naek bukit... mmg besh,,, hahaha,,, nk kata pancit,, x de la tottally kn,,, tp skit2 je,,,,hehu... Walau bagaimanapun,,huh, sampai jugak kt puncak bukit... 

So, demi meraikan kejayaan kami,,, apa lagi,,, b'gambar sakan la,,, lebih2 agi aku n sahabat aku yg bersifat gambarholic!!,, paham2 je la kn... 

Ni la Hasilnya,,,,


Muka2 ceria weollzzzz!!!!

Muka-muki senyum!!!


Terlebih ceria suda!!!hehuhuhu

2 je la coretan aku kali ni... Tata... ^_^

1 comment:

  1. Best sgt kan? igt nk pegi kat bkit pelindung jgk tp ade kt umah plak..sedey2...huhu~

    ReplyDelete