December 31, 2011

~Saat Magikal bersama LipIce~

Haiiii,,,,,

Hari ini,,, i nk b'cerita ttg "Anis & Lip Ice"... 

Knape Lip Ice? Bukan Lisa Surihani?? Aaron Aziz?? Haaaa~ 

Nk cerita pasal Lisa Surihani,, i x pergi pink party yg Lip Ice anjur kan baru2 ni... Kalu Aaron Aziz plak,,, x smpat lg nk jumpe wt masa ni... huuu~.. So,, i buat cerita i bersama Lip Ice... Lip Ice bukan sekadar Lip Ice tau!!.. Tp bg i, Lip Ice ni dh mcm tongkat sakti mcm cerita Harry Potter tu.. boleh bg magic (nk jgak kn magic2)...heee~... 

Namun,,, sbg seorg manusia biasa,,, kita x lari dr menghadapi pelbagai dugaan dan halangan... Lip Ice, sentiasa ada dikala suka dan duka bagi diri ini....=)

So,, i dpt idea nk buat entry ni,,, bila i tgk je page lip ice... ttg "saat magikal bersama lipice',, trus je memory i dgn lip ice ni menari-nari dalam ingatan...huuu~... I nk share dgn semua ttg pengalaman bersama lipice, the magical touch..!!!

Okay,, jom kita story2 tentang kehidupan seharian bersama lipice.... Frankly speaking, mmg x lengkap kalu sehari x pakai lipice ni... Sampai bile depan laptop utk buat assignment pn pakai lipice (supaya kekal segar & b'semangat utk membuat assignment)....heeee~
My favourite, lip ice sheer color yang ada perisa strawberry.... Mcm kanak2 yg ske mkn gula2 strawberry plak kn... tp mmg best.. kalau dh nk tinggal suku,,, confirm i dh ada standby yg baru...  smpai kwan2 i tgur,,, "anis ni kn,,, slalu beli lipice"... mane x nye,,, tiap2 hari pakai kan....

Anis & Lip Ice...

Saya pakai yang ini-....heee~


Pernah juga test x pkai lipice,, mmg wajah akan nmpak pucat... mest ada yang menegur, sbb gaya mcm x sihat kn.... bila i pakai je lipi ice ni... Tada!! boleh nmpak beza... jika nk lihat hasil nye... jom,, check it out!!!!...^_^

Wajah yg pucat tanpa calitan lip ice di bibir,, tp senyum ttp maintain..huuu~...


Saat Magikal: Segar & yakin b'sama lip ice... Yayyy!!!
Bukan setakat itu sahaja,,, Sekarang,, i nk tunjuk memory sepanjang zaman i dgn Lip Ice...

Lip Ice sentiasa ada ketika:~


B'riadah bersama rakan2..
Acara2 rasmi... 
Sentiasa ada walau di mana jua berada!!!^_^

Sekian sahaja....
Terima kasih kerna sudi membaca entry ini hingga ke akhirnya...




9 comments:

  1. I nak satu.. perisa kiwi!!!!.. baru semangat mcm u...=)... u blanje k.. thankssss...=)

    ReplyDelete
  2. Congratez!!!!... i nk bwat jugak la...hahah~

    ReplyDelete
  3. heee, lipice sesuai je kan nk pakai gi mana2 pun. hee btw congratss :D

    ReplyDelete
  4. btol3,,, i agree with you... thanxxx kayun zack....=)

    ReplyDelete
  5. boleh... sesuai utk lelaki & wanita...^_^

    ReplyDelete