January 31, 2012

Lip Ice in the House!!!!

Assalamualaikum....

Alhamdulillah,,,
Awal January 2012,,,
Lip Ice Malaysia umumkan i adalah salah sorg pemenang utk "Saat Magical Bersama LipIce"...
Sebagai ganjarannya,,, i akan dpt Hamper Barangan LipIce...

Semalam,,,
i dh terima hadiah 2,,,
Thanxxx LipIce....^_^

Hadiah yg anis dpt...^_^
Sekian...

January 30, 2012

AJL 26~~~

Hai,,,,

Anugerah Juara Lagu ke-26 dh pn b'akhir,,,
Semua dh tau kputusannya...

Overalll,,,
ni la keputusannya,,,
walaupun dh kecoh seMalaya,,,
tp i nk jgak kn,,,,heeee~

Persembahan terbaik: Alyah, Kisah Hati,,, mmg besh persembahan Alyah,,,huhuhu,,, part 1st tyme Alyah mcm anak patung dlm kotak music yg pusing2 tp Alyah statik je kn,,, and 2nd part tyme Remy dtg,,,heee,,, i lykeeee!!!!

Vokal terbaik: Hafiz, Awan Nano..

Ketiga: Faizal Tahir, Karma,,,, b'api2 uoolllzzzz....hehehe

Kedua: Tiga Suara, Beribu Sesalan,,, gandingan suara mantoooppp gitu....heeee~

Juara: Hafiz, Awan Nano,,, Good Job Hafizz,,, Sempoi gler!!! Mng besar mlm ni,,, budget baju x pyah pkir dh,,, haaaa~,,, Cayalah bro~

Sekian saja....^_^



January 29, 2012

Saya Sudah, Anda Bagaimana?

Assalamualaikum,,,

haiii,,,
Setelah lama x m'updated blog t'chenta,,,
ari ni i b'peluang nk m'update,,,,huhuhuhu,,,,
oleh sbb skg ni cuti kn,,,
byk la masa yg t'luang,,, tp x t'buang begitu saja,,,
chewahhhh.... heee~

Kembali kepada tajuk utama,,, (ayat penuh gitu...hehehe)
Apa yang sudah?? Apa yg belum ni??? huuuu~
Jom kite check,,,,,heee~

Sempena hari minggu yg aman sejahtera ni,,,
baca akhbar2,,, tgk berita di tv,,,
byk ttg kempen2,,, sapa nk b'tanding @ tidak,,,

So, i t'gerak hati nk bukak Laman Web Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia,,,
i dh dftr kt universiti tahun lpas,,, ari ni nk check la apa hasil nya,,,hehehe
kputusan nya,,, tidak lah mengecewakan,,, (gitu...heeee~)
nama i sudah secara rasmi nya mendaftar sebagai pemilih...
heeee~

i dah m'daftar,,,
uollzzz yg blom n dh ckup umur 2, ble lg,,, heeee~
So,, jom tunaikan kewajipan kita sbg warganegara Malaysia....^_^
Jom pegi kt sni: Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia
Anda leh tgk mcm mana caranya nk m'dftr,,
Semakan daftar pemilih ni gak boleh dibuat dgn b'sms,,,
Sng kn,, ada option,,, kalau rasa2 malas nk check online,,,
boleh la msg2 je,,,,huuuu~

Okay,,, stakat ini sahaja...
Terima kasih kerana m'baca entri ini hinnga ke akhir nya,,,

January 07, 2012

Mr. F (part 2)

haiii,,,,

Hari ini, sekali lg entry yg b'sifat academic....huuu~

Okay,, i nk wish kt Mr.F... Slamat m'jawab xm... dh last day baru nk officially wish kn...haaa...
Begitu juga dgn rakan2 Mr. F...
Dh abeh dh final xm korg... (nada jelesh di situ!!!...huuu~)

Apa2 pn,,,
Wish uoollzzz the besh of luck...^_^..

Mr. F...=)

Bubbyyyeeee....

January 06, 2012

Exam...****

Hai Semua...
1st post 2012,,,
Sgt academic kn....heeee~

Cerita pendek saya pada hari ini,,,, Exam...

Ptg td,,, 1st paper utk final kali ni..(org laen ada dh abeh final,, i baru jawab 1st paper..)..
Environmental Engineering... Selesai satu... huuuu~

Next paper,,, Pharmaceutical Technology....
Wait 4 me k!!!....heee~

Sekian sahaja utk hari ini.... weeeee~

Moood: Teruja utk b'xm.....hehu~

Muka teruja disitu... Oppppssss....heee~