July 16, 2012

Sahabat...^_^

Assalamualaikum....

Hai...

Hari ni i nk story2 ttg kawan2 & sahabat...

Kawan2 kita adalah insan yang paling dekat dengan kita selain family... Lebih2 lagi yang dah biasa tinggal di asrama2 di sekolah, kolej2 kediaman di universiti mahupun menyewa bersama rakan seperjuangan demi menuntut ilmu dan lain2 lagi... Mmg setiap hari la kita akan mengadap muka2 yang sama kan... Huuu~...

Untuk mendapat rakan @ sahabat di saat susah dan senang bukanlah senang...  Alhamdulillah... Sepanjang berkawan ni,,, Semuanya baik2 belaka... Gaduh2 manja, saling usik mengusik & pura2 merajuk adalah perkara biasa...^_^... Sory tau kwn2 kalau i ada wt salah silap dgn uollzzzz... Dh nk dkat raya ni...( Kepala ingt raya jer kan,,, puasa pn x lagi...hahaha~).. So,, i nk minx maaf kalau ada salah silap...=)...

Kadang2, ada jgak terpikir,,, betapa childish nyer la masa dolu2.. mmg tyme 2 budak2 lg kan...hahaha... (tp skg masih muda remaja tau...)... Hehu....

So,,, skg i nk share dgn uolzzz gmbar i dgn kwn2 i....Heee~

Anis & Syafiqah... (4 thn yg lpas)..  
Bila ingt2 balik,,, syafiqah ni antara kawan terlama i la... I knal dia masa darjah 1 lagi tau... Lama kan3.. I heart you dear.. Sayang ketat2 (Haha,,, Tibe2 expresi syg yang sgt over kan... Oppa, Oppa.. Ni dah lari tajuk ni..!!! Hewww). Pelbagai peristiwa la b'laku antara kiteorg... Ada yang happy,, sedih n mcm2 lagi... Biasa la tu kan... "Persahabatan seperti memasak kari,,, pelbagai rempah ratus yang perlu diisi,,, So,,, jadilah kari" Ambek kau,, engineer punyer pantun yang x berapa nk ada kerat... Haha~...

Actually, beberapa bulan lepas,,, semua content dalam hard disc i hilang and unfortunately hilang terus.. So,, i hilang segala gmbar2 kesayangan i,,, sbb tu dlm blog kesayangan i ni ada gambar2 baru jer... Kalu ada gmbr lama pun,, i minx ehsan la dari kwan2 i yang ada join prog2 yang sama dgn i...huuu~..

Tp,,, gmbr ni satu2 nya gambar i dengan Syafiqah yang i terjumpa bila i belek2 smula dalam pendrive lama i... X sia2 i x transfer cntent dlm pendrive ni ke hard disc i kan.. (X nk mengaku kemalashan yang melanda..Haha..)..

Okay... Next,,,,

KMPK 07/08... TB30... =)

Kawan2 saya... LOVE...
Kawan2 saya....^_^

Adik Beradik MPP... Sayang Semua...=)

A long Journey... (China)..^_^ 
Sebenarnya ramai lagi kwn2 i yang i x masukkan di sini (byk gmbar hilang.. Sob3)... Walau bagaimanapun (ayat skema yang i slalu guna time meeting dolu2...) saya sayang semua kawan2 saya and adik beradik mpp acik (Acik=nama panggilan/manja utk i dalam adik beradik mpp)... Chewah... (T'blushing pulak...Huk3)...

Sekian sahaja...=) 

No comments:

Post a Comment