October 21, 2012

Konvo (Part 2)

Assalamualaikum....

Hai...


Hari ni dah genap seminggu anis grad... Cpat nyer la masa b'lalu....
So,, hari ni anis nk share gambar2 sempena konvo...heeee~
Dan hari ni dh genap 3 bulan aku bergelar Graduan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia...
InsyaAllah... Akan kembali b'gelar pelajar Master... Seronok jd stdn ni... heee~...

Entry hari ini adalah gambar semata-mata...hik3....

On Stage: Junjung Kasih Tuanku Canselor... :)









Sekian...



October 20, 2012

Undilah saya...Hehehe~

Assalamualaikum...

Hai...

Dah mcm pilihan raya dh gaya nyer...huhuhu... Layan je la k... hik3...
Sempena hari2 yang lapang ni... i telah gunakann dengan join Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh... Heeee~... So,, fell free to vote...=)

Caranya:

1. Korang masuk app ni kt fb (Kena like dulu tau...heee~)... https://www.facebook.com/iknowmovement/app_295919667181826

2. Tekan "UNDI"... Lepas 2 cari nama "Khairunisa Amir"... Lepas 2,, korang boleh mengundi...:)

Ni gmbr yang digunakan...^_^
Terima kasih semua...^_^

Sekian...

October 07, 2012

Muara Hati...

Assalamualaikum...

Hai...


Hari ni i nk share lagu Muara Hati gandingan Dato' Siti Nurhaliza & Hafiz...
Sgt best lagu ni...(^_^)
Jom layan...



Sekian...

October 06, 2012

Konvo... Part 1

Assalamualaikum....

Hai,,,

Yayy!!!.. Minggu dpan konvo... Alhamdulillah... Setelah berhempas pulas selama 4 thn belajar Bachelor of Chemical Engineering... Akhirnya,, minggu depan harinya tiba jua...^_^

Bila nk konvo ni teringat la plak time awal2 masuk ump ari 2... Merasakan berada di suatu tempat yang asing... (Ye la kan,,, slame ni lalu je,,, x penah masuk pun...huhuhu)... Sekarang ni dh terer dah,, ckp je ceruk mana... Hahaha

Gmbr ni masa mula2 masuk ump dulu.(19 thn masa ni)..=)


Begitu cepat masa berlalu... Kenangan berada di ump ni mmg x dpt ditukar ganti... Pelbagai perkara yang belajar kat sini... Miss the moments... Hanya kita yang dapat mengubah diri kita... Seperti di universiti masa amek degree... Banyak sangat aktiviti yang aku join,, dan aku mendapat banyak pengalaman berharga.. Kalau ada masa,,, nk jugak tulis kat sini...hehehehe....

Sekian....

October 05, 2012

Give Away - Set Brush Makeup 7ps!

Assalamualaikum...

Hai...


Hari ni i free, so i gunakan kesempatan ni utk join GA... heeee~

GA ni nk promote ttg Bengkel "Budget- Facial & Makeup Class "...


Nak tau detail,, uollss boleh tekan banner k...:)





Haaa,,, ni la hadiahnya utk blogger bertuah!!!...^_^

Set Brush Makeup 7pcs!!!


Let's join together because the prize are really awesome. Especially for those yang suka makeup... Heee~