November 26, 2012

Kami...

Assalamualaikum....


Hai...


Bila dh duduk saje sambil2 cari journal ni (tamo kenang m'sia kalah ngan singapore..huhuhu),,, belek2 la gmbr kt dlm laptop ni... Rupa2 nya,, ada entry yg t'tinggal... hahaa... Sepatutnya peristiwa ni berlaku bulan 6 @ 7 lagi...huhuhu... Kalau x silap masa ni kami ambil short course... Ada yang ambil autocad,, dan i ambil microsoft project...heehehe~... Alhamdulillah.. LULUS!!!!... Sbb kalu mintak kerja & kita certified (lulus), ada la nilai tmbah dalam resume kita nant... ( Byk kisah pahit manis nk dapat ke lulus ni....hahaha)... Biarlah i & mereka2 yang t'libat saja yang tahu...huhuhu....

Tyme ni weollss kuar makan2... Ye la,,, baru habis degree kan... Mana la tahu lepas ni x jumpa dh, ada kerjaya masing... Tyme 2 sedih kot... Siap pegi karok lagu Salam Terakhir lagi... Terakhir la sgt...hahaha.. Last2,, empat2 ni ambil master skali and still kat UMP... Tp mereka b'tiga ambil coursework (blajar dlm kelas & hv to kejar pointer... Passing mark 70% uolllsss) and i pulak ambil research... Susah dh nk mcm dulu.. Sbb jadual x sama... Tp dekat & hari2 boleh je jumpa....heeee~..

So,, i nk tempek kt sini beberapa gmbr weollss....

Otw ke ktn... Dan2 je tyme ni jammm... Leh snap gmbr clear giteww...huhuhu

Aisyah & Atikah

Niza & Anis...

Okay,,, ni hari lain pulak... Tp stilll dlm pd masa yg sama... So,, i masukkan skali...heeee~

Aisyah, Niza & Atikah.. (i yg jd photographer)
Anis... (mereka jd photographer i,,,hahaha)
Kami... :)


Sekian,,,
Miss the precious moments, but i hv to look forward for the brightest future... ^_^





No comments:

Post a Comment