December 30, 2012

Cuti-cuti Cinta 2012 (Part 2)

Assalamualaikum...


Hai,,,


Entry ini adalah continuation dari part yang sebelumnya Cuti-cuti Cinta 2012 (Part 1)... Okay, this part, i will cerita from the very beginning. Hehehe... Cerita ini bermula apabila parents i ambil i kt ump...huhuhu... Lepas 2, weolsss tunggu adik yang menaiki bas utk ke kuantan.. So, sementara tunggu2 tu, weollsss lepak2 dulu....Heee~.. Port lepak t'sebut adalah Taman Gelora.. I mcm biasa, sibok dok ambil gmbr, akibat flash dr camera i, ramai kapel2 yg berada di situ melarikan diri. Mybe diorg ingt i amek gmbr diorg kot...Hik3....

Mcm mana la kapel2 2 x scary,, i amek gmbr dr dlm kete dgn mcm2 gaya... Kalah reporter2 tau.hahaha.

Mana la bus yg adik naik ni....Huhuhuhu~
Nak dijadikan cerita, kebetulan weollss dok tunggu adik, tiba2, ada sekumpulan remaja b'motosikal... Siap angkat2 tayar motor lagi tengah2 jalan 2.. Ish3... Perlakuan yg sgt bahaya di situ.. I x smpt snap,, tp ni la tempat kejadian.

Org ktn kenal kot, gelap skit gmbr...heeee~
Keesokannya pulak, weollss b'tolak ke Terengganu... Terus ke rumah pengantin.. Umi and abah happy sgt dpt jumpa kwn2 lama mereka... Kebetulan pulak, jumpa jiran lama masa duduk Terengganu dulu.. Baik sgt mereka ni... Semoga ukhwah ini b'kekalan. Amin... ^_^

Smileee...Heeee~

Umi b'sama antara kwn2 nya yg hadir,, baik2 & mesra2 semuanya... =)


Kalau dh pegi wedding, harus la b'gmbr b'sama pengantin....heeeee~

Malamnya pulak, kami pergi ke satu tempat ni, x pasti la pulak namanya taman ni.. Dekat je dgn Pasar Payang, belakang kg. cina. Tempat ni,, ramai yg lepak...

Adik... =)

Colourful....^_^

Sekian...

No comments:

Post a Comment