December 30, 2012

First Giveaway by Shekechik

Assalamualaikum...


Hai,,,


Pada hari yang berbahagia ini,,, i nak join giveaway yang dianjurkan oleh Shekechik... Moh ramai2 kita join giveaway ni.. heeeeee~...

Uolssss just tekan je banner utk tau syarat2 nak join giveaway ni... =)... Syarat2 dia simple jer tau... baik korang join!!... Chewah,, promote abis-abisan ni (walaupun i x ramai followers,,huuuuuu~)


Here, i want to share a short story...

Kat sini i nk story2 cite i dgn SheKechik...heee~.. Alkisah nya,, bila first time weolls keluar bersama. Masa 2, i nk ambil IC baru i,, ye la kan... IC masih gmbr darjah 6... haahaha.. Thn 2013 ni dh nk masuk 24... Muda nyerr i...hik3.. Mmg x boleh lupa. dan2 jer masa weolls keluar hari 2 (24/12/2012),, hari kuantan and kawasan sewaktu dgn nyer banjir.. I ambil IC i kat Jabatan Pendaftaran dalam keadaan basah hampir separuh badan.. Dasyat sgt2...huh!! Hujan yg lebat, aliran air yg deras... perghhh... Otw balik pulak, T'sekat weolls dalam kesesakan akibat banjir, sampai kene b'henti and tanya sorg pak cik ni, jalan alternative utk kembali... Hahaha...

P/s: Experienced that i'll never forget, tgk IC je ingt SheKechik & banjir....Hahahaha

Sekian.

2 comments:

  1. hahahahaa...betol222..dpt pglaman yang berharga ni..susah da nk dpt ni..=)

    btw,thanks my roomate..hehe

    ReplyDelete
  2. Tau x pe....hahaha.... Most welcome...^_^

    ReplyDelete