December 14, 2012

Test... Heeee~

Assalamualaikum...

Hai,


Hari ni rasa mcm nk update blog pulak... hehehe... I just nk story n share apa yg i buat beberapa jam yang lepas... Hari ni i jaga stdn test... Teringat pulak zaman2 i ambil test dulu... Ada satu fakta yg i nk bg kat sini.. B'dasar kan apa yang i lalui hari ni la...

"Apabila kita jawab test @ exam, kita akan rasa masa berlalu kejap je. Tapi, bila kita yang jaga exam, terasa lama masa b'lalu..."

Okay, theory ni, based on my first experiences jaga test stdns... Heeeee~

Oleh sbb i ni pelakon (pelakon la sgt...hahaha),,, at first i buat muka serius giler... semua mcm takut2 je.. Esp, yg b'niat utk meniru...hahahaha... Tapi, tembelang i pecah jugak,, (i x tau la i ni femes ke apa,,hahaha),, ada jugak yg kenal i,, n dia tahu la i ni jenis mcm mana.. Boleh pulak, tanpa segan silu tanya i jwpn...hahahaha.. walau bagaimanapun,, i x dpt bg jawapan.. sory dik,, akak ni wt keje and i x baca pn kertas soalan.. Takut nant ada tendency utk bg jwpn kn...hahahaha... Tp skali imbas, bila i tgk soalan yg adik 2 tanya, mcm kne wt material balance for the system to get the equation. All about chemical engineering...huhuhuhu~

I x amek la pulak gmbr semasa b'tugas,, tp this is my pic masa dh kat bilik dh pn... Heeee~


Serius!!!!

Sekian...

2 comments: