January 31, 2013

Mr. F (Part 7)

Assalamualaikum....


Hai...


Hari ni i jumpa Mr.F.. Yayyy!!!... Exited sgt kan!!!.(*imagine muka i senyum kambing here)..hahaha... Of course la.... Lama dh x jumpa, berkesempatan jugak utk b'jumpa... Thanxxx Mr.F for coming walaupun utk seketika cuma...hik3... Okay,, i'm not going to write more, let's enjoiycceee the pics.


Mr.F : Handsome x i???
I: Tooo handsome... Eh, am i right?? Hahahaha

Kami... (*LOVE)

Me busy taking photos...hehehehe
US again!! again & forever... (^_^)\/
Our journey just happened in a few hours. But we managed to make it meaningfulll.(*Of course, we have to make it as memorable moments!!!..heeee) .. First, we just went to the mall and having some light breakfast, then we bought some goods..huhuhu...

Escalator!!!huhuhu 
Iklan ubat gigi!!!hhahaha


Time passed so fast, so we're having lunch with his father & brother (*mkn sopan2 okay!!!hhaaha)... Finally, i dihantar ke tempat asalku...hihihi~... Tamatlah sudah kisah saya bersama Mr.F pada hari tersebut...^^

Sekian...

January 25, 2013

Masak2... Hehehe~

Assalamualaikum...


Hai,,,


Hari ni i nk cerita i masak2...hahaa... Sebagai seorg stdn.... Rutin harian mmg bz... Sbb i kena manage masa i dgn baik supaya urusan harian i berjalan dengan lancar. InsyaAllah...

Walau bz mcm mana pn, i akan luangkan masa skit utk masak2..=)... Actually masak biasa2 jer... Kecoh jer kn nk post bagai...haha... Tp biasa la.. setiap pengalaman yg dicoret, pasti akan menjadi kenangan bermakna utk dikenang. (Jiwang pulak i malam2 ni...hik3)... I bukan masak sorang tp bersama rumets i (Asma & Intan)... Best uolss bila masak ngan kwn2... Cepat dan pantas.. kurang sejam @ stgh jam,, hidangan tersedia (depend pada apa yg dimasak la...huk3)... ^^

Okay,,, now show off time... Walaupun tiada decoration yang cantik,, namun rasanya sangatla sedap..hehehe...

Nasi goreng... ^_^

Sup ayam yg tgh mendidih... Sedap tangat2...hehehe

Okay,, dh tgk kn apa yg i masak bersama rumets.. sgt simple n just guna apa yang ada...^^

Bersederhana itu indah...^_^


Sekian...

January 14, 2013

Research Mode...

Assalamualaikum...


Hai,,,


Sudah hampir 2 minggu i x update apa2... Biasalah... hehehe.. Kena hantar progress report & prepare for presentation bulan 2 nant... I skg pursue master in chemical engineering. Research mode. So, apa2 yg i buat skg ni, mest akan teringat research i,,, So,, lepas ni byk la i ckp pasal research i dlm blog ni...huhuhu...


I'm Ready!!!

Gambar di atas adalah self portrait dikala malam hari.. Baik tangat-tangat pakai baju kurung kan...heeee~.. Waktu ni nk pergi interview... Interview apakah?? hehehe... Just dlm2 ump ni jer... Sekadar mengisi masa lapang... Lapang la sgt kn... hahaha..

Sekian...

January 02, 2013

MyBrain15 MyMaster

Assalamualaikum...


Hai,


Sempena tahun baru ni,, mesti setiap org dh pn ada azam yang ingin dicapai sepanjang 2013. So, tetapkan azam. InsyaAllah. dengan usaha, pasti azam @ impian akan tercapai. Amin. ^_^

Alhamdulillah. sempena tahun baru ini, MyBrain MyMaster aku diluluskan. Terima kasih kepada Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) kerana begitu cekap dan pantas pengurusannya. Aku sgt b'syukur. Semoga pengurusan begini berterusan dan memberi lebih banyak peluang kepada pelajar-pelajar untuk melanjutkan pengajian ke peringkat tertinggi.

Untuk pengetahuan semua, respon yang diberikan di Facebook juga sangat memberangsangkan. Setiap pertanyaan pemohon @ pelajar mendapat maklum balas yang baik.^_^. Kalau nk tahu info yang lebih lanjut, boleh refer MyBrain15 KPT dan Facebook MyBrain15 KPT.

Tujuan aku buat post ni b'tujuan utk b'kongsi dengan rakan-rakan di luar sana yang mungkin ingin melanjutkan pengajian ke peringkat pascasiswazah dan masih lagi kabur ttg bantuan kewangan yang boleh d'apply. Semoga perkongsian yang sedikit ini dapat membantu. InsyaAllah.=).

Sekian...

January 01, 2013

Welcome 2013!!!

Assalamualaikum...


Hai,,,


Happy New Year!!!
It's a holiday... Yayyy!!!

Eh,, t'sipu malu pulak wish Happy New Year... Hik3...Apa2 je lah... (^_^)\/

Sekian...