January 02, 2013

MyBrain15 MyMaster

Assalamualaikum...


Hai,


Sempena tahun baru ni,, mesti setiap org dh pn ada azam yang ingin dicapai sepanjang 2013. So, tetapkan azam. InsyaAllah. dengan usaha, pasti azam @ impian akan tercapai. Amin. ^_^

Alhamdulillah. sempena tahun baru ini, MyBrain MyMaster aku diluluskan. Terima kasih kepada Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) kerana begitu cekap dan pantas pengurusannya. Aku sgt b'syukur. Semoga pengurusan begini berterusan dan memberi lebih banyak peluang kepada pelajar-pelajar untuk melanjutkan pengajian ke peringkat tertinggi.

Untuk pengetahuan semua, respon yang diberikan di Facebook juga sangat memberangsangkan. Setiap pertanyaan pemohon @ pelajar mendapat maklum balas yang baik.^_^. Kalau nk tahu info yang lebih lanjut, boleh refer MyBrain15 KPT dan Facebook MyBrain15 KPT.

Tujuan aku buat post ni b'tujuan utk b'kongsi dengan rakan-rakan di luar sana yang mungkin ingin melanjutkan pengajian ke peringkat pascasiswazah dan masih lagi kabur ttg bantuan kewangan yang boleh d'apply. Semoga perkongsian yang sedikit ini dapat membantu. InsyaAllah.=).

Sekian...

1 comment:

  1. Wahhh..nnt blh jd guider sema..mcm yg apply tadi..thanks sweety =)

    ReplyDelete