March 30, 2013

Dating jap....hehehe

Assalamualaikum....

Hai...


Setelah lama tidak update, hari ini i nak share tentang perjalanan i pergi ke majlis pernikahan rakan di kelantan.. I dengan ecah, dengan gigih nya, menaiki bas...huhuhu.. Perjalanan yang sangat mencabar uolssss,,, I naik bus 2 tingkat. Bagi insan yang jarang sekali naik bus 2 tingkat. Begitu terasa kelainanya...huhuhuu....

Excited sebelum memulakan perjalanan....hehehehe


Okay,,, masa otw ke kelantan (23/3/13) kan...hehehe,,, i jumpa Mr. F.. Sempat lg okay!!!! Heeee~. Actually planning asal hanyalah untuk meminta bantuan beliau menunjukkan tempat yang sesuai untuk membeli hadiah perkahwinan rakan i, tetapi, lain pulak jadi nya,,, Kenapa?? I di ajak untuk makan tengah hari di rumah nya...Segan tau i!!!!!....hik3...

So, hari ni i cerita tentang i dgn Mr. F dulu. Heeee~ Nak cerita apa lg yerk??? Hurrmmm... Biarlah gmbr bercerita....hik3...

Mr. Bunchit control macho... =P

Adik Mr. F ada sekali... ^^

Muka i mcm terkejut la pulak...hahaha

Smile... ^_^

Sekian....

March 12, 2013

Assistant Fellow in the House!!!

Assalamualaikum....


Hai,,,


Kembali lagi saya hari ini,,, Sajer je nk update... Kebetulan ada cerita... Cerita apakah??? Hehehe...  Biar lah gambar yang bercerita.... Biasala,, i kan rajin sgttttt... Gitewwww....Heeeeeee~ ^^





Hari tu i ada apply jd pembantu felo... Siap pergi interview tau... Dan permohonanku berjaya...hik3... Minggu lepas dah dimaklum kan di telefon... Hari ni keluar kt announcement... Satu universiti boleh tengok (kalau diorg bukak memo la...huhuhu)... Malu i alll yg low profile ni tau... Hehehehe....

Sekian...(^_^)\/

March 10, 2013

Haiii....^^

Assalamualaikum...


Hai,,,


Lama nya i x update apa2. Sebulan lebih sudah....hhuhuhuhu... Hari ni i x nk ckap lebih2,,, Just want to share a picture from instagram....heeeeeee~

Tangan Menari2...huhuhu

Satu je dulu gambar....Heeeee~...

Jumpa lg...

Sekian... :)