April 30, 2013

Opppssss... Lupa Renew Lesen!!!

Assalamualaikum....


Hai...


Boleh plak i terlupa nk renew lesen... Seminggu lepas birthday baru i realized yang lesen i dah tamat tempoh....hahaha...

So, dengan semangat yang berkobar-kobar untuk pulang ke kampung pada esok hari, i telah pergi ke pejabat pos berhampiran untuk renew lesen...hihihi...

Wanted!!! Haha
Ini adalah kali pertama i tidak ingat untuk renew lesen kerana sblm ini, belum tamat tempoh i dh renew awal2...hehehe... Oleh kerana kali pertama, tak tau la pulak kalau lmbt renew lesen kena renew utk 2 thn terus, kn kalau nk sampai ke birthday tahun depan dh x sampai setahun. Mybe sbb system baru ni kot, kn lesen kita expired masa tarikh birthday. Whatever it is, yang byk2 i ckp ni. Just nk ckp i dh renew lesen... Yayy... utk 2 tahun lg tu...hahaha... (kepochi sgt!!!.. hahaha) ^^

Sekian...

April 28, 2013

Big Bad Wolf Serang Kuantan!!!

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ini saya sangat exited ingin bercerita tentang "Saya Membeli Buku". Hahaha... Bila i dapat tahu je, Big Bad Wolf nk dtg Kuantan, i terus buat planning yang tip top dengan roomate i... Oleh sebab hari minggu i dipenuhi dengan aktiviti, maka, jumaat yang lepas i telah meluangkan masa misi untuk mencari buku....heeeee~

Okay,, at first, tujuannya ialah untuk mencari buku buku yang berkaitan dengan research i, namun, apabila apa yg dicari tidak jumpa, i telah menghabiskan masa-masa berharga i mencari buku yang i suka dan probability untuk i baca buku-buku tersebut adalah almost 100%.. Gitewww..hehehe... So,, ada la dkat dua jam i dlm tu...hahaha.. Of course, i dengan selamba baca review and synopsis dulu sebelum decide untuk ambil buku-buku tersebut...hehehehe... Thank to my roomate sbb sanggup tunggu walaupun beliau siap mencari buku-bukunya lebih awal dari i.. :)

My Precious Books!!! :)
 
There my books.... Atlas pun i beli...Hahaha... Boleh la i mengisi masa lapang dengan menambah pengetahuan Hidden Depth The Sea...Hik3... The pictures are sooo beautiful... and of course the price is affordable..

And now, the first book i read, "The Princess Trap". Its fun and till now, i managed to read almost half of the book... Hope to finish it soon...hehehehe...

Jadikan membaca amalan kita...^^

Sekian...

April 25, 2013

Birthday & Pavlova!!!

Assalamualaikum....

Hai....

Hari ni i nak update tentang birthday i...hehehe... Alhamdulillah... Tanggal 21 April 2013. Genap lah umur ku 24 tahun... :)

Tahun ni, birthday i biasa2 sahaja. Duduk di hostel dan meneruskan hari-hari sebagai seorang pelajar. Walau bagaimanapun, ada insan-insan yang telah membuat kan hari ku ceria... Terima kasih dekat roomate i, SheKechik kerana memberikan saya pavlova yang sangat comel dan sedap... Thanks again, dear!!! ^^

Mmmmm,,, Dap nyer...hehehe 

Sekian...

April 02, 2013

Wan Zulaisa Amira Kawen... ^_^

Assalamualaikum....


Hai...


Agak terlambat untuk i update ttg perkahwinan kawan i ni... Ni kira kesinambungan dari cerita i dating tu...heehehehe~... So, hari ni i nk cerita semasa hari kejadian, iaitu. hari perkahwinan Wan Zulaisa Amira...

Tapi, apa2 pun,, here i am,, hehehe... Of course la gmbar i dulu...hik3...

Baru siap,,, ambil gambar dulu...huhuhu

Bersama kereta baru dot. dot. dot. ... Huuu~


Dirumah una... hehehe

Pantai....^^

Posing skit kt pantai...huhuhu

So,,, here she is, the bride.... Wan Zulaisa Amira... (^_^)

Sangat cantik...

Berdebar menunggu...
 


Kami....

Bersama suaminya...huhuhu







Sekian...