May 31, 2013

Buku Resepi....

Assalamualaikum...


Hai...


Entry yang ke empat untuk hari ni... Hahaha... ni dh kira cover habis untuk bulan lima ni... Hentam je la labu... Asalkan setiap kenangan diabadikan di dalam blog ni... hehehe...

Ada satu masa tu, kat universiti i ada buat karnival. So, dalam karnival ni, ada jual buku, such novels, islamic books, motivational books, recipe books and others. But, out of all type of books available, i am really exited to explore recipe books...

Guess what i got for myself??? hehehe...


Buku resepi citarasa malaysia... hehehe... Ada banyak negeri. Tapi untuk beginner macam i, belajar sikit-sikit dulu. Untuk permulaan, i beli yang pantai timur sbb i duduk kt pantai timur...heeee~... Nak dijadikan cerita, buku resepi negeri pahang x de la pulak...hehehe... X pe la. Nanti cari lagi..hehe. So, i ambil dulu yg terengganu & kelantan... Pe2 pn boleh la i belajar makanan tradisi and original orang ganu... Kan Mr. Taufik kan???Hehehehe... 

Okay, bila i nak masak ni??? You all jangan tanya...hahaha... Oleh kerana i duduk di asrama. Nak masak susah sikit... Tapi, tengok la nanti. kalau i masak. Of course i akan kecoh-kecohkan... Hahaha... Kepochi sgt kan... Whatever la... At least, keinginan untuk belajar memasak & memasak itu ada.. Kan3..huhuhuhu....

Sekian...

No comments:

Post a Comment