May 31, 2013

CITREX 2013 Medals...

Assalamualaikum...


Hai...


This is fifth blog post for today... I think i am sooo diligent...hikhikhik... Kebetulan, banyak pulak yang i nak cerita hari ni. Nak dijadikan cerita, hari ni i dah dapat sijil dan medal untuk Creation, Innovation, Technology & Research Exposition 2013 (CITREX 2013). Heeee....

Alhamdulillah. Untuk CITREX tahun ni dapat dua medal. Satu silver and satu bronze. Syukur. :)...

Dan, untuk pertama kalinya, i berkemampuan untuk membeli medal. hehehe.... Sebab biasanya kalau menang, lecturer akan dapat medal tu. So, researchers yg lain, kena beli medal untuk diri sendiri. Kalau nak la. Kalau x nk, just beli sijil, sudah mencukupi.... :)...

Bagi yang x mengetahui, bila masuk pertandingan macam ni, hanya satu sijil dan medal yang akan diberikan kepada pemenang. So, kalau nak simpan untuk diri sendiri, kena beli sendiri. At first, i blur2 jugak. tapi apabila sudah beberapa kali join, i dah paham. Beginilah caranya.

So, jom tengok medal pertama yang i beli...hehehe

Baldu biru...hehehe :)

The medals.... ^_^

Silver medal... ^^

Bronze medal... ^^

Sekian...


No comments:

Post a Comment