May 31, 2013

Majlis Risik Along Firdaus & Kak Hanis...^^

Assalamalaikum...

Hai...


Setelah seberapa lama, baru i sempat untuk update ttg majlis risik ni. Majlis ni berlangsung pada 18/5/13. Majlis serba ringkas. Tapi jamuan makan agak besar la sbb parents kak hanis nak pegi umrah cuti sklh ni... So, sekali arung la jadi nyer....huhuhu....

Oleh sbb kami dari pihak lelaki, so at first aunty i call pihak perempuan. Nak tahu mcm mana perancangan untuk majlis ni. Kalau korang tengok mesti dah mcm bertunang kan. Tapi, adat family kak hanis, merisik ala2 bertunang. Lepas tu, bertunang pulak pada hari nikah. So, along and kak hanis akan bergelar tunang dalam beberapa jam sebelum bergelar suami isteri... Chewahhhh!!!.. X sabar nak tunggu majlis diorang ni...

So,,, jom kita tgk gmbr....

Kak Hanis yg comel... ^^

Kak Hanis disarung cincin....hehehe

Tikah, Kak Hanis & i.... :)
Huwaaaa,,, i nampak besar di sini...huhuhu... Kak hanis is so kurussss... Soooo jealous you know....hahaha...

Cup cakes...
As you can see,, Along's pictures is not available in here. Hanya namanya saja... Nenek Kak Hanis x bagi mereka bergambar bersama. Tak diketahui la pulak kenapa... ^^

Last, but not least, my family... Masa ni baru lpas seminggu abah terjatuh masa jogging. Terlanggar skru khemah yang mencacak tu. Tempat lain abah dah alert. X sangka ada jugak yang lain. Alhamdulillah. Sudah semakin elok...(^_^)

Abah & i...^^

Abah & Umi...^^

Umi & i...^^

Sekian...

No comments:

Post a Comment