June 29, 2013

I am a researcher!!!

Assalamualaikum...


Hi...


Just want to share about what am i doing right now. Huhuhuhu... So, let's enjoy!!! ^^

Being a researcher is not easy. I have to face lots of obstacles to finish a research. And now, i am doing my research. Hope to finish it by the end of this year and by next year, i'll focus in thesis writing and also publish papers.

In order to graduate, i have to publish at least two papers and attending two conferences. It ain't easy. Isn't it?

Once your research began, it will haunt you till the end... So, be careful if you choose to be a researcher... Hahahaha... Just like me. Almost all the time, i am thinking about my research.




 ^^.... LOVE! LOVE! LOVE!

June 13, 2013

Time Flies...

Assalamualaikum...


Hai...


Sedar x sedar, dh setahun bergelar graduan ijazah sarjana muda. Tadi, bila i buka fb, ada sahabat i kongsikan sekeping gambar dengan caption "1 tahun yang lalu". OMG, how time flies??? I tahun sudah....


Classmates i from 2008-2012. Sekarang masing2 dengan haluan sendiri....

Tudung kembang kena angin pantai....huhuuhu...

Dan,,, ini adalah saya... (Setahun yang lalu!!!... Dengan memakai button I LOVE K23... K23/K17 ialah nama seksyen/kelas kitorg)...^^


Sekian...

June 12, 2013

Tom Yam...

Assalamualaikum....


Hai...


Seawal pagi mengupdate blog...hehehehe.... Biasala kan, bangun bersahur. Bagi melatih diri ini menghadapi bulan Ramadhan... Semangat berkobar2 uoolllssss.... Hihihihihihi....

Okay, dipersembahkan. Masakan i...hahaha... (Tom Yam)....Huuuuuuuu....



Sekian...

June 09, 2013

Jom Heboh 2013 @ Kuantan

Assalamualaikum...


Hai...


Hujung minggu ni, ada Jom Heboh kat Kuantan. So, apa lagi, jom menyibukkan diri... Hahaha... (^_^)


Gambar kuning....huhuhu










Sekian...

June 08, 2013

Makan Malam... :)

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni i nk menempekkan gmbar di sini.Majlis makan-makan di malam hari...hukhukhuk... So, jom layan gambar yg x seberapa ni....heeeeeeeeeeeeeee





Credit: sue. Thanxx dear for this picture...^^


Sekian...

June 04, 2013

Senget Benget...

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni i nak cerita tentang senget benget... Apakah yang senget benget itu??? Haaaa... uoolllls boleh tengok gambar kat baawah ni... Selumber jer i pakai mask ni tadi. i x sedar pun mask yang i pakai sengetss sangat....




Sehinggalah gambar kat atas ini diambil... Hahaha... Malu jugak.. Tp, ada i kesah???? Hhahaha.. orang duduk dekat lab untuk buat experiment, bukan sekadar tengok cermin & tampal bedaksss.. Oppppssss.... :p

Sekian...

June 03, 2013

Cerita Dating Bersama Mr.Taufik...^^

Assalamualaikum...


Hai...


Okay, kali ni i nak cerita tentang b'dating bersama Mr. Taufik...huhuhu... Sebenarnya, jumpa kejap2 jer... X sempat nk jumpa lama2. Masing2 busy. Semalam jumpa less than 6 hours & today, just 2 hours. But it's okay. At least boleh jumpa...^^... Heeee...

So, apabila berjumpa. Gambar perlu ada kan...huhuhu... Tapi x banyak pun gambar. Sikit2 jer... Jadi nya, i tempek jer la gmbar yang ada k...heeeee....


Mr Taufik control macho....
Sempat lagi Mr. Taufik posing2 masa i ambil gambar dia... Tengah drive, boleh Mr. Taufik sengih2 sebab nampak i nak ambil gambar dia kan....hahahaha

Mr. Taufik yang cute...  Eh??? ^^..hahaha

Kami...(^_^)...
 
Sekian...

Sementara Menunggu...

Assalamualaikum...


Hai...


Tajuk nyer pun dh mengatakan semetara menunggu kan...huhuhu... So, sementara menunggu seseorang, apakah yang i akan lakukan??? Haruslah posing2 ambil gambar...hik3....

Actually, it was yesterday, while waiting soooo long for Mr. Taufik!!!! Kan Mr. Taufik kan? ^^



Sekian...

June 01, 2013

Majlis Kawen Kak Nurul Diyanah & Pasangan... ^^

Assalamualaikum...


Hai,,,


Sempena cuti sekolah ni, banyak sgt wedding invitations...huhuhu.... So, sebagai seorang student yang duduk di universiti mengadap drama korea hari-hari... Eh?? Hahaha... Nak pegi ke majlis jauh-jauh tidaklah bekesempatan. So, i decide untuk pergi yang dekat2 jer....

Alhamdulillah. Mission i untuk pergi ke majlis kawen senior i berjaya....hehehe... Ditemani oleh rumet tersayang,,, Thank you Asma... Kami berjaya menemukan rumah pengantin dengan menggunakan peta dalam kad kawen... Huhuhu.... Terasa hebat pulak berjaya jumpa rumah yang kita x pernah pergi kan... Hahaha... Thanks to Asma, again..huuuu~... Without her, ada jugak i blur sorang2 nk cari rumah pengantin....Hahahahaha....


Our reference!!! Beautiful wedding card!!! ^^

Anis & Asma...^^

Hehehehe.....

Bersama kak nurul yang cantik.... ^_^

Candy & kuih buffet... Love it... Heeee~

Pengantin... Sama cantik sama padan...^^

Comel... (^_^)

Sekian...