June 01, 2013

Majlis Kawen Kak Nurul Diyanah & Pasangan... ^^

Assalamualaikum...


Hai,,,


Sempena cuti sekolah ni, banyak sgt wedding invitations...huhuhu.... So, sebagai seorang student yang duduk di universiti mengadap drama korea hari-hari... Eh?? Hahaha... Nak pegi ke majlis jauh-jauh tidaklah bekesempatan. So, i decide untuk pergi yang dekat2 jer....

Alhamdulillah. Mission i untuk pergi ke majlis kawen senior i berjaya....hehehe... Ditemani oleh rumet tersayang,,, Thank you Asma... Kami berjaya menemukan rumah pengantin dengan menggunakan peta dalam kad kawen... Huhuhu.... Terasa hebat pulak berjaya jumpa rumah yang kita x pernah pergi kan... Hahaha... Thanks to Asma, again..huuuu~... Without her, ada jugak i blur sorang2 nk cari rumah pengantin....Hahahahaha....


Our reference!!! Beautiful wedding card!!! ^^

Anis & Asma...^^

Hehehehe.....

Bersama kak nurul yang cantik.... ^_^

Candy & kuih buffet... Love it... Heeee~

Pengantin... Sama cantik sama padan...^^

Comel... (^_^)

Sekian...

No comments:

Post a Comment