July 31, 2013

Sesi Mempertahankan Proposal...

Assalamualaikum...


Hai,,,


Banyak menda la pulak nk update kn... Biasa la kan, apabila aktiviti sepanjang minggu disimpan, maka, banyaklah menda yang nk dikongsikan...huhuhuhu

So, kali ni pulak, tentang proposal defend @ mempertahankan kertas kerja. huhuhuhu... Isnin lepas i kena present ni... Pergghhh... Dup dap dup dap je masa nk tunggu present tuh... Mana tak nyer, yang jadi panel, semuanya hebat-hebat belaka. X boleh nk klentong... Hahaha...

Masa present... 
Masa present okay lg,,, dan je masuk Q&A session. Ketaq lutut habaq hang.... Hahaha... Apa2 pn semuanya berakhir dengan baik. Alhamdulillah...^^

Habis je present, petang tu terus pegi berbuka puasa di luar...hahaha

Hehehehe....
Sekian...


Berbuka Puasa Bersama... (Adik Beradik NKI & Kawan2)...

Assalamualaikum....


Hai,,,


Hari ni i nak cerita program berbuka puasa bersama adik beradik NKI & kawan2 pada 29/7/13...

Setelah lama x jumpa, akhirnya ketemu jua.... Ada antara mereka dh berbulan2 x jumpa. Masing2 busy kan....huuuuuu....

X de banyak pn nk cerita. Hehehe... Seperti biasa, i lebih suka tempek gambar terus...hahaha....

So,, apa lagi, jom kita layan gambar2.... ^^

First, syarat wajib... Harusla gmbr i dulu...hikhikhik...

SAYA...

Bila nk berbuka ni???.... huhuhu
KAMI...
Dari kiri: I, ACU, ABG LONG, BOY & MEKCA...
Dari kiri: MEKCA, WANI, FARHANA, ASMA & I... 

MEKCA & I...

WANI & I...

Malu2 pulaks Mekca... =p


Gadis2 Berjubah....Huhuhuhu...

Oren....Huuuuuu

Sekian sahaja sesi gambar bercerita pada hari ini... hehehehe

Terima kasih... ^^






July 30, 2013

Happy Birthday to Mr. Taufik... ^^

Assalamualaikum...


Hai...


Blog post hari ni tujukan khas buat Mr. Taufik... Sempena birthday beliau yang ke??? Hehehehe... Mr. Taufik, you jawab sendiri umur u k...huuuuuuu.......

So, sempena hari tua Mr. Taufik, i edit2 ni just for you tau....hehehe.. Hope you like it. ^^ (Walaupun biasa2 saja kn...hehehehe)

First,,, tayang muka dulu... (sorry birthday boy,,, gambar penulis haruslah diutamakan....hahaha)

Saya... ^^

Happy Birthday Mr. Taufik.. :)

Dan dipersembahkan,,,, Birthday boy....!!!!! ^^


Sukanya dia ckp dgn ummi... hehehe

Kepada Mr. Taufik,

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia & akhirat. Amin....


Sekian... (^_^)\/

July 28, 2013

Berbuka Bersama Mr. Taufik... ^^

Assalamualaikum...


Hai...


Khamis lepas, bersamaan 16 Ramadhan, Mr. Taufik & i telah berbuka puasa bersama-sama. Untuk pertama kalinya setelah lima tahun. Alhamdulillah. Always looking forward for the better events for us. InsyaAllah. ^^

So, here i want to share pictures of us having iftar at Padang MPK, Kuantan. For those Kuantan's peoples must be known about this... Hehehe...

Pada yang tidak tahu, di Kuantan, telah menjadi kebiasaan untuk rakyatnya berbuka puasa di Padang MPK ni (dihadapan masjid negeri Kuantan). Pilih je mana2 port yang korang nak. (x perlu bayar apa2, tp make sure jaga kebersihan lepas makan tu tau... Tong sampah banyak disediakan untuk membuang bekas2 makanan) Hehehehe.... Masa i pergi khamis lepas, siap ada ceramah lagi sementara menunggu berbuka puasa. Bazar Ramadhan pun ada. So, kalau dtg dgn tangan kosong pn, no probs la...hehehe...

Masjid Negeri Kuantan...


Masa i datang ni dlm kul 7ptg. Org dh mula membanjiri padang ni...huhuhuhu...  Dan...

KAMI... ^^
Sekian... :)

July 24, 2013

Dwihati...

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni, pg2 ni i nk share satu lagu.... Lagu yg sweets and comels.... Hehehe...

So, jom layan.... :)



Sekian...

July 23, 2013

14 Ramadhan... ^^

Assalamualaikum...


Hai...


Setelah lama tidak m'update blog. Hari ni i dgn semangat waja nyer update... Hehehehe...

Just want to share about 14 Ramadhan....

Kalau ikut kan kalender Islam. Hari ulang tahun kelahiran I yang ke...??? Heeeeeee~

21/4/1989 AD (Jumaat) = 14/Ramadhan/1409 AH

Mommy & Me... ^^
Sekian...