November 03, 2013

Gara-gara Nak Tengok Cerita Thor: The Dark World...

Assalamualaikum....


Hai...


Haaaaa... Tengok tajuk yang panjang ni pun, pasti ada kisahnya kn...heeeee.... Oleh sbb nk sgt tengok cerita ni, sanggup awal2 beli tiket online...hehehe... Dan, percaturan kami betol... Semalam, di kuantan, tersangat ramai rakyat kuantan pergi bercuti ke mall... hujung2 minggu pulak tu kan.... huhuhu....

Nasib baik we all keluar awal dh... Nak cari parking...berkurun jugak lerrr... hahaha... Okay, gambar kat bawah ni masa cari parking....

Kereta siap beratur atas bukit ni... Gara2 nk cari parking... huhu
Then, yang kat bawah ni pulak, masa naik escalator... You all can see betapa ramainya dan crowded nye mall di sekitar kuantan semalam... Huhuhuhu....

See... Betapa ramainya rakyat kuantan... hehehehe
Kalau la we all x beli tiket kt bawah ni awal2, nampak gaya nya, x tau bila boleh tengok cerita Thor ni... Sampai je kt dpn GSC... Beratur panjang orang nk beli tiket movie... Huuuuuuuuu~

Tiket movie kami...^^
Selesai tengok movie, sambil2 tunggu Farhana membayar barang shopping beliau... I duduk2 dulu.. sambil termenung dan bergambar... Thank to photographer, SheKechik... heeeeeeeee....

Termenung jap... Memikirkan????Heeeee...
 Lpas dah cari semua barang2 yang diperlukan... Sebelum balik, ambil gambar dulu... huuuuu....

Anis and Farhana....

Anis and Asma...
Setelah sampai tempat yang dituju, apa lagi. Rehat2 la.... ^^

Sekian...

No comments:

Post a Comment