December 29, 2013

From flowerygadis.blogspot.com To snkhairunisa.blogspot.com

Assalamualaikum....


Hai...


Sebelum 2013 melabuhkan tirainya, akhirnya i tukar url blog i. Alhamdulillah, actually i was thinking about this long time before. I need an url that suits me as an adult in progress... hehehe..

Actually, there was a story how flowerygadis came into my mind. I will make an entry about it later... heeee

So, url blog ini telah bertukar kepada snkhairunisa.blogspot.com.

snkhairunisa stand for 'siti nur khairunisa'. My full name given by my lovely parents... ^^

Sekian....

December 25, 2013

I am Shaklee Independent Distributor

Assalamualaikum...


Hi,,,


Hari ni i exited nak share dengan semua yang i secara rasminya menjadi Shaklee Independent Distributor. ^^

Actually i dah ambil supplement shaklee ni beberapa bulan yang lepas. Nanti i cerita Vitamin apa yang i ambil dan kesannya... heeee...

Pada awalnya, i bukanlah ahli. Hanya membeli daripada roommate i. heeeee... Namun, setelah merasai sendiri kesannya, i mengambil keputusan untuk menjadi ahli dan menyebarkan kebaikan shaklee kepada keluarga dan juga kenalan. Semoga dipermudahkan. Amin... ^^

Here my details...


Okay... Kalau x jelas gambar Shaklee tu. Kat sini i sertakan details...

Nama: Khairunisa Amir @ Anis
Shaklee ID: 1092851
No Phone: 013-9520593
Email: taufikanis@yahoo.com
Location: Kuantan

Kalau ada yang nak beli apa2 supplement, boleh contact i... Kalau nk jadi distributors pn, sangat dialu-alukan untuk contact i... 

Spread the love to be loved...

Sekian, terima kasih...


December 15, 2013

Late Dinner @Lilawadi

Assalamualaikum...


Hi,,,


Semalam, lepas jaga test Chemical Reaction di malam minggu. I dengan shila yang kelaparan telah mengambil keputusan utk late dinner...heee. 

Okay. Sebelum ckp pasal dinner. Mari kita melihat gambar adik2 comel ini menjawab test....^^

Adik2 yang tengah jawab test...


Diorang seriously comel. Sebab ini first time kami jaga test diploma students. Siap ada yg ckp "Thank you,  teacher"... X pasal2 i dapat title cikgu... Amin..... :)

Okay. Back to dinner story. Makanan kt Lilawadi ni best. Menepati citarasa i... heee. And manggo cheese cake sangat awesome!!!

Manggo cheese cake...

Lepas ni confirm i datang lagi. Heee... Location Lilawadi ni dekat Jalan Teluk Sisek. On the way ke Teluk Cempedak.

And, this is me... Midnight @ Lab...

Sekian...

December 11, 2013

11.12.13

Assalamualaikum...


Hai...


Tarikh hari ni best... hehehe... 11.12.13...

So, apa yang i buat hari ni? Hurrmmm....

Meeting, key in markah, and updating literature review (as usualsss).... Heheee...

Actually, apa yg i nak share, x de kena mengena pun dgn apa yang i buat hari ni...huuuu...

I just nak share pics i keluar dgn Mr. Taufik...heeeeee.... X dating mana pun (adik2 Mr. Taufik pn ada sekali...heeeeee)... Jumpa kejap2 jer...

Me... I LOVE YOU.... ^^

So, jom tengok2 gmbar... Masa ni kami sama-sama tgh tunggu kereta Mr. Taufik di tinted... Berjam-jam jugak la... Hahaha... Sbb tu mcm2 pattern gambar yang diambil....heeeee~







Sekian... ^^