August 13, 2014

MUA: Norhidayah Abdullah (Kuantan)

Assalamualaikum....


Hi...



Eh, siapakah Norhidayah ni?heee... Buat yang pertama kali mendengar nama ni, beliau ialah sahabat i dari kecik lagi, tadika sama2, sekolah rendah sama2, sekolah menengah sama2 kejap. And, sekarang ni pun, bila berkelapangan, berjumpa juga... ^^

Satu hari tu di bulan February...heee, dayah msg i, dan bertanya... "Anis free x hujung minggu ni?" Bila Dayah nyatakan hasrat beliau untuk make up kan i untuk ujiannya menjadi seorang make up artist aka MUA, i setuju je la... Ye la kan,,, i pn masa tu tengah prepare utk wedding i...hikhik...

Bila tiba harinya, i pun di make up kan oleh Dayah.... Tada...heeee...

Hasilnya... Canteksss.... ^^
Seperti yang dinyatakan di atas, sebenarnya, Dayah make up kan i, February hari tu lg, tp i segan sebenarnyerrrr (Malu uollsss nak tunjuk gambar make up + pakai baju kawen..haha..) .. So, plan nak show off gambar ni lpas ni kawen... Nak show off gambar ni seangkatan dengan gambar2 kawen i (mentang-mentang baru dapat gambar kawenn...)...heeeee... Okay,,, masa ni i yang pakai spek mata ni, ambil gambar tanpa pakai spek or contact lens uolssss... Tapi i gagahi jugakk... Hahaha... Okay, cukup cerita pasal i...hahaha...

Ni gambar-gambar yang lain...






Cantik kan hasil kerja Dayah...^^

Kepada warga Kuantan yang berminat nk dapatkan servis Dayah ni, boleh direct contact Dayah.

Make up untuk pergi majlis-majlis seperti High-tea, Dinner, tunang, wedding. Semua Dayah boleh make up kan... Canteks2 uolsss...

No. Phone:  012-9676495 (Whatsapp)
                   019-2302478

Fb: Norhidayah Abdullah


Sekian sahaja... ^^



July 20, 2014

Jom Buat Duit Raya. Modal RM10... Bukan MLM dan Halal... ^^

Assalamualaikum...


Hiii....

Jom buat duit raya... ^^ ... Raya dah nk dekat kan..heee. First time anis tahu pasal spshop ni masa anis tgk Emas Putih post pasal ni... Mula-mula baca... betol ke ni???... Lepas tu anis buat survey... Anis pm uzu (emas putih) nk tahu details... Tp anis x masuk terus lpas uzu bg explainantion. Still buat research...heeeee... 

Akhirnya, bila dh puas hati dengan research2, anis decide utk join...  Yang best nye utk spshop ni. Peniaga2 boleh iklan kan barang-barang kat sini... Ruang iklan akan diberikan mengikut pakej yang kita masuk. Memang x rugi. ^^


Kenapa Mesti Join SPshop?
  • Macam mudah.com.my
  • Modal serendah RM10
  • 2 Jenis Bonus  (Sponser, Matrix, Key In)
  • Sistem adil dan tak menindas. Orang atas dapat, orang bawah dapat.
  • Real bisnes dalam pengiklanan
  • Terbukti berkesan
SPshop ni dah masuk Newspaper dan Buletin Utama tau! 

Okay, kat sini pulak, anis screen shot yang (Emas Putih) punya achievement, hanya setelah beberapa hari join... :)


Ada 3 Pakej :

Pakej RM10  -- Duit masuk slow
Pakej RM60 -- Duit masuk sederhana
Pakej RM160 -- Duit masuk laju

Kalau orang atas buat kerja, kita pun dapat.Kalau orang bawah buat kerja , kita pun dapat juga. So orang atas dapat, orang bawah dapat. Sama-sama dapat.

Bukan MLM dan pastinya HALAL...^^

Kalau x paham, anis akan terangkan sampai faham... Kepada sesiapa yang berminat, PM anis kt fb... :)

May 06, 2014

Buy 6 Free 1 Meal Shakes...

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni i nk share yang Shaklee buat promo Buy 6 Free 1 Meal Shakes. Berbaloi uolssss....



Apa kelebihan Meal Shakes ni?

Meal Shakes Shaklee ni ada 19 nutrient dan mineral penting untuk tumbesaran anak-anak anda. Kalau anak-anak susah nak makan, sangat digalakkan memberikan mereka Meal Shakes ni sbb ianya akan meningkatkan selera makan anak2 anda. Diperkaya dengan kalsium dan diperbuat dari soya yang bermutu tinggi. Berperisa vanila... :)

Kepada yang di luar sana yang ingin tahu lebih lanjut berkenaan product Shaklee boleh hubungi saya. Yang nak masuk ahli pun boleh contact saya juga. Saya akan tunjukkan anda caranya.. :)


Sekian... :)

p/s: Pm 013-9520593 untuk sebarang pertanyaan.

May 05, 2014

Miss Anis is now Bride-to-Be (B2B)!!!

Assalamualaikum...


Hai...


Lama sudah jari-jemariku ini tidak menulis... Apabila dibuat kira-kira, tambah, tolak, darab dan bahagi semua, Tengok2, dh hampir 3 bulan tak update blog kesayanganku ini... Satu tempoh masa yang sangat lama ya kawan-kawan...huhuhu....

And,,, I am sooo exited. You know why? I'm getting married... Yayyy... Alhamdulillah...

Miss Anis (@ Madam Anis to be...) heee... is soo busy preparing for the wedding and study... Mencabar uolsss... Sbb i skg ni tengah buat master and i do master in research. It's very challenging, like there are no endsss..haha.. (Indeed Yes!!!... Research will develop more and even more, sampai la ke lubang cacing... Begitulah perumpamaan yang boleh i letakkan di sini...haha)... Pening la uolss nak faham falsafah tahap tinggi i ni...ahaha... 

Walau, bagaimanapun,,, research i tidak menghalang niat suci i utk berkahwin... Giteewwww... haha... Setelah tujuk tahun bercinta. Akhirnya, tanggal 31.5.2014 menjadi tarikh keramat untuk kami berdua. Syukur, Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan... Amin...

Nanti i update persiapan yang telah i buat... I plan nk buat sendiri guest book. Nantikan apa yang akan terjadi dengan tangan kreatif i ni...huhuhu...

Sekian...

 

February 15, 2014

Selamat Pengantin Baru, Angah... ^^

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni telah berlangsung majlis perkahwinan Hafizah (Angah) and suami. So, apa lagi. I, adik beradik and kawan-kawan yang lain telah memeriahkan majlis angah... hehehe... Alhamdulillah, dapat jumpa ramai adik beradik mpp 09/10 setelah lama tidak bertemu.

Mari2, kita tengok gambar2...hehehe...

Okay, mula2 sampai, tengok pengantin lelaki dah sampai. Pengantin tengah makan time tu. Yang first sekali jumpa: alang, kak lang and akak. Maka, terhasillah gambar di bawah... ^^

Alang, kak lang, akak and i... ^^
Then, curi2 amek gambar pengantin masa pengantin tengah bergambar dengan orang lain...hikhikhik...

Angah & suami... :)
Tak lama lepas tu, akak nak balik dh, akak ada kelas esok... So, sebagai photographer bertauliah, i telah diberi kepercayaan oleh akak untuk ambil gambar beliau bersama pengantin... heeeeee

Akak and pengantin.... ^^
Lepas tu, i dengan rombongan i nk balik pulaks... So, rombongan Miss Anis telah mengambil gambar bersama Angah...

Asma, Tikah, Farhana, Angah and i... :)
Masa jalan-jalan nak pergi kereta, jumpa ateh and andak... Yayy,,, Baby Hanzalah ada sekali... Comel sangat2 Hanzalah...  Haruslah ambil gambar kenangan bersama Hanzalah yang kini berusia 4 bulan (ayat skema disitu)...heeee...


Ada lagi gambar bersama yang lain... Tapi gelap pulaks... Tunggu photographer lain upload gambar... ^^

Sekian...

  

February 05, 2014

Jom Sihat dengan Vitalea Shaklee...

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni anis nak bercerita tentang kebaikan Vitalea Shaklee.

Apa kebaikan Vitalea ni:
1. Ia akan meningkatkan kesihatan dan kecergasan menyeluruh.
2. Menyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mata.
3. Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi.
4. Memberikan perlindungan terhadap kerosakan akibat serangan radikal bebas.

Wah. Banyak kan kebaikan Vitalea...^^



Eh, tapi kan, kenapa banyak sangat kebaikan Vitalea ni??

Ini jawapannya:
Sebab, Vitalea ni ada 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa...

Dan....

Anda tidak perlu was-was. Vitalea dijamin Halal...

So, apa lagi. Jom order Vitalea untuk kesihatan yang berpanjangan....

Sekian... :)

P/s: Sesiapa yang nak jadi ahli Shaklee boleh contact anis (013-9520593). Selain daripada dapat harga ahli. Anda juga boleh tambah pendapatan sampingan. Memang berbaloi-baloi. Anda sihat, dapat side income lagi... ^^

February 04, 2014

Milk for Dummies???

Assalamualaikum...


Hai...


What? Milk for Dummies? haha... Eh, ada yerk???

Okay... Sebenarnya, tiada pun milk for dummies ni...huuuuu.... Yang ada hanyalah susu yang perlu disejukkan di dalam peti. Tapi, i kena asingkan dengan orang lain punya. Biasa la. Kita duduk asrama. Share peti dengan kawan2 satu aras ni. Tengok2 stick note ni je yang i ada... Hentam je la... hahaha...   




Sekian saja...^^

February 02, 2014

Hari itu Dalam Sejarah... ^^

Assalamualaikum...


Hai...



Amboi, tajuk bukan main ada sejarah bagai... hahaha... Last Wednesday (29/1/2014)... I dengan kawan2 i pergi dinner. Apa kena mengena Sejarah dengan kawan2 i? hehehe...

Actually, hari itu adalah hari yang pertama sekali one of us hangout with friends dekat Kuantan... Hehehe... Dan yang paling best, kawan yang pertama ialah kami2, i dengan rumet i lerrr....hehehe... Kak Erni sebernarnya orang kuantan/pekan, pahang ni jerr... Tapi biasa la kn... Dah banyak merantau... Belajar di tempat orang. So, bila beliau sambung phd di negeri sendiri, baru la boleh explore negeri sendiri bersama rakan2...^^

So, i diberi tugas sebagai planner. I bawak Kak Erni makan di Lilawadi. Lilawadi ni antara tempat makan best di Kuantan. Tapi kena reserved dulu uollssss... Haruslah bawak tempat makan yang terbaik untuk hari bersejarah... And she love it!!! hehehe...

Us (Kak Erni, Asma & i)... ^^

Dan dipersembahkan,,, (gambar makanan...hehehe)


BBQ Steamboat... ^^
Mango Cheese Cake for dessert... ^^
Selamat menjamu mata...Heeeee

Sekian...

Banyak nye Kenduri Kawen...!!!

Assalamualaikum...



Hai...



Selamat berhujung minggu... ^^.... Dah nama pun hujung minggu, ada cuti tahun baru cina pulak tu. So, ramai la yang mengambil kesempatan untuk mendirikan rumah tangga... Huhuhu... Memang banyak jemputan yang diterima. Namun, x banyak yang boleh dipenuhi...hihihi

So, semalam i dengan Mr. Taufik, menghadiri dua majlis kawen di dua negeri yang berbeza...huhuhu... Bila dah pegi majlis orang. Majlis kita pulaks yang ditanya bila... Malu i...Hihihi

Gambar jalan2 semua ada dalam Mr. Taufik punya camera. Bila i tengok dalam phone i... Eh, ada satu gambar jer i ambil semalam??? hahaha.. Nanti je la i show off gambar2 lain...hahaha...

Okay, dipersembahkan gambar yang satu itu.... ^^


Selfie...hehehe


Sekian... ^^

January 31, 2014

Miss Anis Jual Tudung... ^^

Pinned Post...

Assalamualaikum....


Hai...


Anis jual tudung kat sini... Tudung yang anis jual ni mengikut kehendak anda-anda semua. Nak pattern macam mana, warna apa, semua korang boleh request. Nak saiz s sampai xxl pun boleh... Semuanya bergantung kepada permintaan... Okay, kat sini anis tunjuk contoh-contoh tudung yang boleh korang request... ^^

Dijamin berkualiti. Jahitan yang kemas, senang bentuk, tidak licin dan selesa dipakai... Sangat berpatutan dengan harga yang anda bayar...

Untuk sebarang tempahan. Boleh msg Anis ditalian: 013-9520593
Tudung Mawar... (Hot Item!!!)

Tudung 3 Layer. Manik dijahit satu-satu dan kemas...

Tudung Cincin

Tudung Corak

Tudung Farida

Tudung Kosong...

Tudung Manik Tepi. Manik dijahit satu-satu di tepi tudung...

Tudung Maria...



Kepada yang ingin menjual secara pukal. Anda boleh contact anis untuk dapatkan harga yang terbaik... ^^

Selamat bershopping... ^^

Sekian...

January 30, 2014

Technical Writing Course...

Assalamualaikum...


Hai...


Dah dua hari x update...hehehe... Actually i ada kursus selama dua hari. Kursus yang wajib dihadiri oleh postgraduate students untuk graduate. Ini salah satu requirement la untuk pelajar master and phd yang sambung dekat UMP ni.

Okay, apa yang anis boleh conclude kat sini. Course ni memang sangat best. Okay, speaker untuk course kali ni ialah Prof. Madya Dr. Ummul khair binti Ahmad from UTM Johor. Speaker memang sangat hebat. Dan apa yang dikongsi oleh beliau sangat berguna untuk kami-kami dalam penulisan akademik. Alhamdulillah. akan digunakan sebaik mungkin walaupun tempoh perkongsian ilmu yang terhad, namun banyak yang boleh kami dapat.^^



So, setiap aktiviti gambar wajib ada.. Thanks Institute Postgraduate Students (IPS) sbb ambil gambar weollsss...hehehe... Ni la gambar peserta and speaker Technical Writing Course kali ni... Korang boleh spot x i yang mana? hehehe

Sekian...^^

January 26, 2014

Debaran AJL 28....

Assalamualaikum...


Hai...


Malam ni Anugerah Juara Lagu ke 28. So, korang target lagu apa menang? I tengok dalam list pencalonan semua hebat2. Black, Hazama, Stacy and lain-lain...

Okay i vote for Alyah  - Kau Yang Terindah... ^^



Apa2 pun, kita tengok malam ni. Siapa yang menjuarai...hehehe....


Sekian...

January 25, 2014

Minum Petang di Hujung Minggu...

Assalamualaikum...


Hai...


Sekarang ni hampir setiap hari i update... Heee... Just nak cipta kelainan untuk tahun ni dan tahun-tahun berikutnya... hehehe...

Okay, back to topic... Makanan minum petang i hari ni ialah cokodok pisang... Orang bujang, beli jer...hehehehe.... Yang ni i beli seringgit dapat 6 ketul...

Cokodok pisang...
Makan cekodok pisang di kala kepala memikirkan research ku...huhuhu...

Sekian... ^^

January 24, 2014

Miss Anis Pakai Tudung Yang Dijual...^^

Assalamualaikum...


Hai...


Tadi Miss Anis ada post berkenaan tudung yang Miss Anis jual. Okay, sekarang Miss Anis akan tunjukkan gambar Miss Anis pakai tudung yang Miss Anis request untuk diri sendiri... Memang berbaloi dan sangat berpuas hati... ^^


Inilah dia... Yang i pakai ni tudung 3 layer bermanik saiz M. I senyum lebar je okay... Sbb selesa sangat...hehehehe.... ^^

Sekian...

January 23, 2014

Cuaca Sejuk di Malaysia...

Assalamualaikum...


Hai...


Sejak kebelakangan ni, i selalu rasa sejuk. Sampai kipas pun tidak dibuka... Biasanya, maximum speed i pasang kipas ni...huhuhuhu...

Lepas tu tengok la dekat fb dan laman sosial yang lain. Rupa-rupanya, semua insan yang tinggal di Malaysia merasakan perkara yang sama... Okay, i tidak keseorangan merasa kesejukan...Hahaha....

Panjang betol intro....heeeee...

So, i bukak laman web Malaysian Meteorological Department (MMD)...

First, tengok cuaca kat Kuantan. (Haruslah tengok tempat tinggal i yang sejuk ni dulu...huhu)


Cuaca di Kuantan 23/1/2014-27/1/2014

Source: http://www.met.gov.my/index.php?option=com_content&task=view&id=3340&Itemid=1930

Okay, minimum temperature adalah 22°C... Ingat lagi x kawan2? masa kita belajar di sekolah dulu. Berapa room temperature dalam buku Sains kita?

Room Temperature : 25±2°C

Maksudnya suhu minimum di Kuantan adalah lebih rendah daripada suhu bilik.... ^^

Sekian sahaja perkongsian pada hari ini... ^^

January 22, 2014

Kebaikan Vitamin C (Part 1)

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni anis nak bercerita tentang salah satu kebaikan Vitamin C. Satu je dulu tau...hehehe... Okay, vitamin C yang anis gunakan ialah Vitamin C Shaklee 500mg sustained release. Sangat bagus. Kerana hanya dengan satu tablet setiap hari anda akan merasai kesannya...

Satu botol Vitamin C 500mg Shaklee ada 180 tablets... Fuyoo!!!... Boleh tahan enam bulan....^^... Harga pun tidak sampai angka ratus...hehehe

Apa yang istimewanya Vitamin C 500mg Shaklee ni??

Pertama sekali. Dengan pengambilan Vitamin C, ia akan membantu pembentukan collagen. Biasa la kan... Kita ni setiap hari exposed dengan ultraviolet rays (UV rays) dari matahari. Untuk pengetahuan semua, dengan pendedahan yang berpanjangan, penghasilan collagen dalam badan kita akan terencat/tebantut. Sebab tu la wrinkles, tompok-tompok hitam muncul dekat kulit kita.

Kesimpulannya, dengan pengambilan Vitamin C ni, korang akan rasa kesannya. Kulit menjadi cantik dan lebih sihat. ^^

Jom jadi sihat dan cantik bersama-sama. Cepat-cepat contact untuk dapatkan Vitamin C anda segera dengan harga yang special.... ^^




Sekian...

January 20, 2014

Giveaway Blogger SS

Assalamualaikum...


Hai...



Setelah sekian lama x join GA. Kali ini i join "Giveaway Blogger SS"... ^^... Jom join ramai-ramai. Just click on banner to get the details...


Saya suka explore perkara-perkara baru... ^^... Sebagai seorang blogger yang masih belajar dan bertatih, i sentiasa mencari ilmu-ilmu baru yang boleh dipraktikkan. Of course, apabila kita hendak belajar, ada saja halangan mendatang....heeee... So, tu la susah sangat nk update blog kn...heeeee.... Okay, now i will relate blogging with my daily life. I adalah seorang researcher. Okay, as a researcher, i have to learn new thing/things every single day to get the best result. Yes, it's hard, but, when your research was successfully done and being recognized nationally/internationally,,, uolsss akan rasa sangat happy...^^... The same thing goes to blogging, if we keen to learn, In Sha Allah, segalanya akan berjalan dengan baik & selaras dengan apa yang kita inginkan... Pajang pulak esssei i kn...huhuhuhuhu

And,, i harap, dengan sifat semula jadi i yang suka explore ni akan jadikan i blogger berguna..hehehe.. Thank you... ^^

Sekian...

Miss Anis & Skirt... Apakah???

Assalamualaikum...


Hai...


Bicara kita pada hari ini, Miss Anis & Skirt.... Hurmmm (Nada serius di situ....huhuhuhu)...

Okay, i nak story2 sikit ni. Sikit jer. Tak banyak pun...^^

Cerita ni bermula apabila i keluar makan dengan kawan-kawan i. Tiba-tiba i decide nak pakai skirt... Untuk pengetahuan insan-insan yang tidak mengenali diri ini. Attire kegemaran i, jeanss... heeeeee

Then, bila i pakai skirt keluar tempoh hari, my friends were like:

"Haaaa, Anis ke ni?"
"Anis, u nampak kurus la pakai skirt" What??? Kalau i tak pakai skirt, nampak gemuks la yerk? hahaha....

Statement kurus tu yang buat i sentap... hahaha... Perlukah i pakai skirt sahaja lepas ni bagi mengekalkan imej kurus? Hurrrmmmmm.....

And,,, Miss Anis & ... (Ambil gambar, buat pose ala-ala nasyid tengah2 Giant...hahaha)


Sekian...




January 14, 2014

Domino's @ Kuantan

Assalamualaikum....


Hai...


Hari ni i nak story tentang Domino's dekat kuantan. Okay. Untuk pengetahuan semua yang tidak tahu, Domino's cawangan Kuantan baru je bukak. Sebelum ni dekat Kuantan tiada Domino's. Location restaurant Domino's ni sebaris dengan Kamdar, Celcom and etc. Dalam erti kata lain, dekat jalan lurus untuk ke Mega Mall...Huhuhu....

So, i dengan kawan2 pun pergilah makan ke sana buat pertama kalinya di Kuantan... hehehe... Keluar hanya untuk makan Domino's...hahaha... Apa nak buat. Semuanya suka makan.... heeeeeee...

Here, i want to present the outcome kami keluar semalam... Heeee.. Tadaaaa......



Sekian... ^^


January 12, 2014

Weekend... ^^

Assalamualaikum...


Hai...


Selamat berhujung minggu... ^^

Dekat kuantan cuaca hari ni mendung jer... Dan sebagai seorang insan yang membuat research demi kepentingan manusia sejagat, bertapa la i menyiap kan kerja.... hehehehe...

Sekian sahaja short note untuk hari ini.... huuuuuuu


January 03, 2014

Makan-makan di Tong Pak Fu, ECM, Kuantan

Assalamualaikum....


Hai...


I want to share something about food... Hahaha...

Tiba-tiba teringat makanan di malam-malam begini... Hehehe... Last weekend, i dengan sepupu kesayangan i pergi jalan2... Lebih kepada food hunting sebenarnya... So, apa lagi,,, jom kita tengok makanan yang berjaya diburu oleh kami.... hehehehe

Creme Brulee....^^
Creme brulee yang kat atas ni anis makan dekat kedai dalam East Cost Mall, Kuantan. Nama kedai ni, Tong Pak Fu. The ice cream best sangat. Cousin anis pilih green tea. Uolsss kena rasa ni....

Sedap nyerrrr....hehehehe

Then, next menu... haha... Amboi, kemain malam-malam ni kan....hahaha

Manggo with cream and... 

The manggo with cream and dot dot dot... hahaha... I x ingat sebenar nyerrr.... Pun rasa nya sedap.... Next...

Minuman berkhasiat... ^^

Minuman beerkhasiat ni sebenarnya ada nama... hahaha... Tapi lupa la pulak nama dia.... heeee... Rasa nye sangat mennyegarkan... Really like it.... :)

Sajian kami.... ^^

Banyak kn untuk dua orang makan....hehehehe... Apabila dua insan yang suka makan berjumpa.... Hahahaha....


Sekian sahaja sajian mata anda di malam ini....^^


January 02, 2014

Hari Kedua di Tahun Baru...

Assalamualaikum...

Hai...

Hari ni sudah pun masuk hari kedua untuk tahun 2014. Yang bekerja, pergi kerja, pelajar-pelajar sudah mula sekolah, mahasiswa mahasiswi tengah hadapi final exam...

Dan anis di sini, masih lagi bergelar pelajar... ^^... Master Student yang buat research. Memerlukan keazaman dan usaha yang berterusan. Semoga dipermudahkan segala urusan dan selesai segalanya tahun ini juga. Amin...

Me... Selfie... ^^
Sekian...

January 01, 2014

Set Kecantikan Shaklee (Set Budget)

Assalamualaikum...


Hai...


Bermula tahun baru ni, anis nk mula menceburkan diri dalam bidang perniagaan... Semoga segalanya berjalan dengan lancar. Amin... ^^

Okay. Untuk pengetahuan semua, anis mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor. Jadi, sesiapa yang berminat nak tahu tentang barangan Shaklee, nak beli barangan Shaklee, boleh contact anis...

Alhamdulillah. Anis dah beberapa bulan menggunakan barangan Shaklee... Mula-mula beli dengan roommate Anis. Dan bila menampakkan kesannya, anis mula sebarkan kebaikan Shaklee dengan family anis. Dan sekarang, anis nk share dengan semua. ^^

Supplement pertama yang anis beli ialah Vitamin B Complex dan Vitamin C 500mg Shaklee. Memang betol2 berbaloi.

So, supplement pertama yang anis nak promote kat sini ialah Set Kecantikan (Budget)... Bukan sahaja dapat kulit yang cantik, korang akan dapat tenaga booster, believe me...heee... Anis sebelum ni selalu keletihan, biasa la kan, kena pergi lab, buat research, pergi merata tempat. Tapi, bila dah ambil set ni, terasa lain, sebab anis still feel energetic walaupun dah buat macam-macam kerja... Set ni korang memang kena grab cepat2 tau... Mmg sgt3 HOT!!! :)



Apa2 korang boleh contact anis terus...

Thank you.... ^^

Selamat Tahun Baru 2014

Assalamualaikum....


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang....


Hai....


Hari ni bermulalah tirai baru di tahun 2014... Semoga Tahun ini memberikan kebahagiaan, limpahan rezeki dan kesihatan yang baik. Amin.... ^^


Sekian...