January 14, 2014

Domino's @ Kuantan

Assalamualaikum....


Hai...


Hari ni i nak story tentang Domino's dekat kuantan. Okay. Untuk pengetahuan semua yang tidak tahu, Domino's cawangan Kuantan baru je bukak. Sebelum ni dekat Kuantan tiada Domino's. Location restaurant Domino's ni sebaris dengan Kamdar, Celcom and etc. Dalam erti kata lain, dekat jalan lurus untuk ke Mega Mall...Huhuhu....

So, i dengan kawan2 pun pergilah makan ke sana buat pertama kalinya di Kuantan... hehehe... Keluar hanya untuk makan Domino's...hahaha... Apa nak buat. Semuanya suka makan.... heeeeeee...

Here, i want to present the outcome kami keluar semalam... Heeee.. Tadaaaa......



Sekian... ^^


3 comments:

  1. Wahh.. tk tau pon dh buka, nnty balek kmpung nk pegi lah..
    hehe :'D

    ReplyDelete
  2. wah sedapnyeeee....ni rasa nak pi mkn ni

    follower ke 84..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete