January 31, 2014

Miss Anis Jual Tudung... ^^

Pinned Post...

Assalamualaikum....


Hai...


Anis jual tudung kat sini... Tudung yang anis jual ni mengikut kehendak anda-anda semua. Nak pattern macam mana, warna apa, semua korang boleh request. Nak saiz s sampai xxl pun boleh... Semuanya bergantung kepada permintaan... Okay, kat sini anis tunjuk contoh-contoh tudung yang boleh korang request... ^^

Dijamin berkualiti. Jahitan yang kemas, senang bentuk, tidak licin dan selesa dipakai... Sangat berpatutan dengan harga yang anda bayar...

Untuk sebarang tempahan. Boleh msg Anis ditalian: 013-9520593
Tudung Mawar... (Hot Item!!!)

Tudung 3 Layer. Manik dijahit satu-satu dan kemas...

Tudung Cincin

Tudung Corak

Tudung Farida

Tudung Kosong...

Tudung Manik Tepi. Manik dijahit satu-satu di tepi tudung...

Tudung Maria...



Kepada yang ingin menjual secara pukal. Anda boleh contact anis untuk dapatkan harga yang terbaik... ^^

Selamat bershopping... ^^

Sekian...

1 comment:

  1. wahhh..cantik2 semua tudung tu.. tapi husna x pndai la pkai tudung fesyen mcm tu.. huhu..

    ReplyDelete