January 20, 2014

Miss Anis & Skirt... Apakah???

Assalamualaikum...


Hai...


Bicara kita pada hari ini, Miss Anis & Skirt.... Hurmmm (Nada serius di situ....huhuhuhu)...

Okay, i nak story2 sikit ni. Sikit jer. Tak banyak pun...^^

Cerita ni bermula apabila i keluar makan dengan kawan-kawan i. Tiba-tiba i decide nak pakai skirt... Untuk pengetahuan insan-insan yang tidak mengenali diri ini. Attire kegemaran i, jeanss... heeeeee

Then, bila i pakai skirt keluar tempoh hari, my friends were like:

"Haaaa, Anis ke ni?"
"Anis, u nampak kurus la pakai skirt" What??? Kalau i tak pakai skirt, nampak gemuks la yerk? hahaha....

Statement kurus tu yang buat i sentap... hahaha... Perlukah i pakai skirt sahaja lepas ni bagi mengekalkan imej kurus? Hurrrmmmmm.....

And,,, Miss Anis & ... (Ambil gambar, buat pose ala-ala nasyid tengah2 Giant...hahaha)


Sekian...




No comments:

Post a Comment