January 01, 2014

Set Kecantikan Shaklee (Set Budget)

Assalamualaikum...


Hai...


Bermula tahun baru ni, anis nk mula menceburkan diri dalam bidang perniagaan... Semoga segalanya berjalan dengan lancar. Amin... ^^

Okay. Untuk pengetahuan semua, anis mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor. Jadi, sesiapa yang berminat nak tahu tentang barangan Shaklee, nak beli barangan Shaklee, boleh contact anis...

Alhamdulillah. Anis dah beberapa bulan menggunakan barangan Shaklee... Mula-mula beli dengan roommate Anis. Dan bila menampakkan kesannya, anis mula sebarkan kebaikan Shaklee dengan family anis. Dan sekarang, anis nk share dengan semua. ^^

Supplement pertama yang anis beli ialah Vitamin B Complex dan Vitamin C 500mg Shaklee. Memang betol2 berbaloi.

So, supplement pertama yang anis nak promote kat sini ialah Set Kecantikan (Budget)... Bukan sahaja dapat kulit yang cantik, korang akan dapat tenaga booster, believe me...heee... Anis sebelum ni selalu keletihan, biasa la kan, kena pergi lab, buat research, pergi merata tempat. Tapi, bila dah ambil set ni, terasa lain, sebab anis still feel energetic walaupun dah buat macam-macam kerja... Set ni korang memang kena grab cepat2 tau... Mmg sgt3 HOT!!! :)



Apa2 korang boleh contact anis terus...

Thank you.... ^^

No comments:

Post a Comment