February 15, 2014

Selamat Pengantin Baru, Angah... ^^

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni telah berlangsung majlis perkahwinan Hafizah (Angah) and suami. So, apa lagi. I, adik beradik and kawan-kawan yang lain telah memeriahkan majlis angah... hehehe... Alhamdulillah, dapat jumpa ramai adik beradik mpp 09/10 setelah lama tidak bertemu.

Mari2, kita tengok gambar2...hehehe...

Okay, mula2 sampai, tengok pengantin lelaki dah sampai. Pengantin tengah makan time tu. Yang first sekali jumpa: alang, kak lang and akak. Maka, terhasillah gambar di bawah... ^^

Alang, kak lang, akak and i... ^^
Then, curi2 amek gambar pengantin masa pengantin tengah bergambar dengan orang lain...hikhikhik...

Angah & suami... :)
Tak lama lepas tu, akak nak balik dh, akak ada kelas esok... So, sebagai photographer bertauliah, i telah diberi kepercayaan oleh akak untuk ambil gambar beliau bersama pengantin... heeeeee

Akak and pengantin.... ^^
Lepas tu, i dengan rombongan i nk balik pulaks... So, rombongan Miss Anis telah mengambil gambar bersama Angah...

Asma, Tikah, Farhana, Angah and i... :)
Masa jalan-jalan nak pergi kereta, jumpa ateh and andak... Yayy,,, Baby Hanzalah ada sekali... Comel sangat2 Hanzalah...  Haruslah ambil gambar kenangan bersama Hanzalah yang kini berusia 4 bulan (ayat skema disitu)...heeee...


Ada lagi gambar bersama yang lain... Tapi gelap pulaks... Tunggu photographer lain upload gambar... ^^

Sekian...

  

February 05, 2014

Jom Sihat dengan Vitalea Shaklee...

Assalamualaikum...


Hai...


Hari ni anis nak bercerita tentang kebaikan Vitalea Shaklee.

Apa kebaikan Vitalea ni:
1. Ia akan meningkatkan kesihatan dan kecergasan menyeluruh.
2. Menyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mata.
3. Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi.
4. Memberikan perlindungan terhadap kerosakan akibat serangan radikal bebas.

Wah. Banyak kan kebaikan Vitalea...^^



Eh, tapi kan, kenapa banyak sangat kebaikan Vitalea ni??

Ini jawapannya:
Sebab, Vitalea ni ada 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa...

Dan....

Anda tidak perlu was-was. Vitalea dijamin Halal...

So, apa lagi. Jom order Vitalea untuk kesihatan yang berpanjangan....

Sekian... :)

P/s: Sesiapa yang nak jadi ahli Shaklee boleh contact anis (013-9520593). Selain daripada dapat harga ahli. Anda juga boleh tambah pendapatan sampingan. Memang berbaloi-baloi. Anda sihat, dapat side income lagi... ^^

February 04, 2014

Milk for Dummies???

Assalamualaikum...


Hai...


What? Milk for Dummies? haha... Eh, ada yerk???

Okay... Sebenarnya, tiada pun milk for dummies ni...huuuuu.... Yang ada hanyalah susu yang perlu disejukkan di dalam peti. Tapi, i kena asingkan dengan orang lain punya. Biasa la. Kita duduk asrama. Share peti dengan kawan2 satu aras ni. Tengok2 stick note ni je yang i ada... Hentam je la... hahaha...   




Sekian saja...^^

February 02, 2014

Hari itu Dalam Sejarah... ^^

Assalamualaikum...


Hai...



Amboi, tajuk bukan main ada sejarah bagai... hahaha... Last Wednesday (29/1/2014)... I dengan kawan2 i pergi dinner. Apa kena mengena Sejarah dengan kawan2 i? hehehe...

Actually, hari itu adalah hari yang pertama sekali one of us hangout with friends dekat Kuantan... Hehehe... Dan yang paling best, kawan yang pertama ialah kami2, i dengan rumet i lerrr....hehehe... Kak Erni sebernarnya orang kuantan/pekan, pahang ni jerr... Tapi biasa la kn... Dah banyak merantau... Belajar di tempat orang. So, bila beliau sambung phd di negeri sendiri, baru la boleh explore negeri sendiri bersama rakan2...^^

So, i diberi tugas sebagai planner. I bawak Kak Erni makan di Lilawadi. Lilawadi ni antara tempat makan best di Kuantan. Tapi kena reserved dulu uollssss... Haruslah bawak tempat makan yang terbaik untuk hari bersejarah... And she love it!!! hehehe...

Us (Kak Erni, Asma & i)... ^^

Dan dipersembahkan,,, (gambar makanan...hehehe)


BBQ Steamboat... ^^
Mango Cheese Cake for dessert... ^^
Selamat menjamu mata...Heeeee

Sekian...

Banyak nye Kenduri Kawen...!!!

Assalamualaikum...



Hai...



Selamat berhujung minggu... ^^.... Dah nama pun hujung minggu, ada cuti tahun baru cina pulak tu. So, ramai la yang mengambil kesempatan untuk mendirikan rumah tangga... Huhuhu... Memang banyak jemputan yang diterima. Namun, x banyak yang boleh dipenuhi...hihihi

So, semalam i dengan Mr. Taufik, menghadiri dua majlis kawen di dua negeri yang berbeza...huhuhu... Bila dah pegi majlis orang. Majlis kita pulaks yang ditanya bila... Malu i...Hihihi

Gambar jalan2 semua ada dalam Mr. Taufik punya camera. Bila i tengok dalam phone i... Eh, ada satu gambar jer i ambil semalam??? hahaha.. Nanti je la i show off gambar2 lain...hahaha...

Okay, dipersembahkan gambar yang satu itu.... ^^


Selfie...hehehe


Sekian... ^^