July 20, 2014

Jom Buat Duit Raya. Modal RM10... Bukan MLM dan Halal... ^^

Assalamualaikum...


Hiii....

Jom buat duit raya... ^^ ... Raya dah nk dekat kan..heee. First time anis tahu pasal spshop ni masa anis tgk Emas Putih post pasal ni... Mula-mula baca... betol ke ni???... Lepas tu anis buat survey... Anis pm uzu (emas putih) nk tahu details... Tp anis x masuk terus lpas uzu bg explainantion. Still buat research...heeeee... 

Akhirnya, bila dh puas hati dengan research2, anis decide utk join...  Yang best nye utk spshop ni. Peniaga2 boleh iklan kan barang-barang kat sini... Ruang iklan akan diberikan mengikut pakej yang kita masuk. Memang x rugi. ^^


Kenapa Mesti Join SPshop?
  • Macam mudah.com.my
  • Modal serendah RM10
  • 2 Jenis Bonus  (Sponser, Matrix, Key In)
  • Sistem adil dan tak menindas. Orang atas dapat, orang bawah dapat.
  • Real bisnes dalam pengiklanan
  • Terbukti berkesan
SPshop ni dah masuk Newspaper dan Buletin Utama tau! 

Okay, kat sini pulak, anis screen shot yang (Emas Putih) punya achievement, hanya setelah beberapa hari join... :)


Ada 3 Pakej :

Pakej RM10  -- Duit masuk slow
Pakej RM60 -- Duit masuk sederhana
Pakej RM160 -- Duit masuk laju

Kalau orang atas buat kerja, kita pun dapat.Kalau orang bawah buat kerja , kita pun dapat juga. So orang atas dapat, orang bawah dapat. Sama-sama dapat.

Bukan MLM dan pastinya HALAL...^^

Kalau x paham, anis akan terangkan sampai faham... Kepada sesiapa yang berminat, PM anis kt fb... :)