August 13, 2014

MUA: Norhidayah Abdullah (Kuantan)

Assalamualaikum....


Hi...



Eh, siapakah Norhidayah ni?heee... Buat yang pertama kali mendengar nama ni, beliau ialah sahabat i dari kecik lagi, tadika sama2, sekolah rendah sama2, sekolah menengah sama2 kejap. And, sekarang ni pun, bila berkelapangan, berjumpa juga... ^^

Satu hari tu di bulan February...heee, dayah msg i, dan bertanya... "Anis free x hujung minggu ni?" Bila Dayah nyatakan hasrat beliau untuk make up kan i untuk ujiannya menjadi seorang make up artist aka MUA, i setuju je la... Ye la kan,,, i pn masa tu tengah prepare utk wedding i...hikhik...

Bila tiba harinya, i pun di make up kan oleh Dayah.... Tada...heeee...

Hasilnya... Canteksss.... ^^
Seperti yang dinyatakan di atas, sebenarnya, Dayah make up kan i, February hari tu lg, tp i segan sebenarnyerrrr (Malu uollsss nak tunjuk gambar make up + pakai baju kawen..haha..) .. So, plan nak show off gambar ni lpas ni kawen... Nak show off gambar ni seangkatan dengan gambar2 kawen i (mentang-mentang baru dapat gambar kawenn...)...heeeee... Okay,,, masa ni i yang pakai spek mata ni, ambil gambar tanpa pakai spek or contact lens uolssss... Tapi i gagahi jugakk... Hahaha... Okay, cukup cerita pasal i...hahaha...

Ni gambar-gambar yang lain...






Cantik kan hasil kerja Dayah...^^

Kepada warga Kuantan yang berminat nk dapatkan servis Dayah ni, boleh direct contact Dayah.

Make up untuk pergi majlis-majlis seperti High-tea, Dinner, tunang, wedding. Semua Dayah boleh make up kan... Canteks2 uolsss...

No. Phone:  012-9676495 (Whatsapp)
                   019-2302478

Fb: Norhidayah Abdullah


Sekian sahaja... ^^



No comments:

Post a Comment