April 01, 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum...


Hai...


Sekarang ni LAZADA buat SALE uolsss.... Lazada Malaysia Big Baby Fair dari 27 March - 2 April 2017... Diskaun kaw-kaw punya... Sampai 85% diskaun tuuuu.... Jom bukak Lazada sekarang!!! Mmg hobi i la buka aplikasi lazada ni. Dan bermacam-macam dah barang yang dibeli..hihihi... Terutama sekali barang-barang keperluan dan permainan si comel, Ariq... ^^

Ariq bersama set bertukang yang dibeli dari LAZADA. Ariq posing dengan set bertukangnya. hihihi

Salah satu menda wajib yang akan i dengan husband survey dekat aplikasi Lazada ialah diapers. Ni menda penting ni. Lagi-lagi sesiapa yang ada anak kecil kan...hehe... Biasanya diapers yang dijual di Lazada ni sangat berpatutan. Jenama diapers yang ariq pakai ialah Drypers Drypantz. Mmg serasi la diapers ni dengan ariq. Alhamdulillah. Setakat ni tiada lagi masalah kulit apabila ariq menggunakan Drypers Drypantz. :)

Drypers Drypantz
Okay. Untuk susu formula pulak. Pilihan ariq Dutch Lady. Ya, pada mulanya susah nak bagi ariq biasakan minum susu formula sbb sebelum umur setahun. Ariq hanya fully breastfeeding. Dan setelah i ambil keputusan untuk sambung belajar. Jadi, ariq pun kena belajar juga minum susu formula ni. Alhamdulillah. Ariq minum dengan jayanya...^^

Dutch Lady Curious 1-2
Untuk satu produk dari Lazada Malaysia yang i plan nak beli untuk Ariq ialah Little Rabbit 4 in 1 Children Tricycle. Comelll sangat... Dan ianya sesuai dari seawal usia 1 tahun. Yayyy... Ariq dh boleh bawa basikal...hehehe...

Tricycle... ^^



Sekian sahaja... :)





No comments:

Post a Comment