March 10, 2018

I am a Mother of 2

Assalamualaikum...


Hai...


Alhamdulillah. 1 February 2018 (11.53pm), i selamat melahirkan anak kedua. Baby boy... Syukur... Sekarang ni dah jadi mak anak dua...hehehe. Masih dalam mood berpantang. Beberapa hari je lagi nak habis pantang. Yayy.... Sekarang ni tengok makanan bukan makanan pantang semuanya sedap. Sabar2...hehehe....

Lepas2 ni i nak share pengalaman i melahirkan anak-anak i. Nanti boleh anak-anak i ni baca bila dah besar nanti... hehehe

Teringat lagi, sebelum bersalin hari tu tiap-tiap hari google tanda nak bersalin. Macam-macam cerita yang i baca. At least boleh jd kan panduan kan... Sebab setiap kelahiran itu kan berbeza.

Okay, nanti i sambung...


Sekian...

No comments:

Post a Comment